| Flcov a întrebat:

As avea mai multe intrebari. Am avut ultimul ciclu pe 23 septembrie, mentionez ca ciclul meu nu este regulat. Am avut mai multe acte sexuale neprotejate, dar a ejaculat in afara. Am facut 4 teste, toate negative. Dar ciclul meu nu a venit. Credeti ca este vorba de vreo sarcina? Ce imi recomandati sa fac? Mentionez ca nu am nici un fel de simptom, in afara de o secretie alb-transparenta, lucioasa care se intinde.

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

La aceasta intrebare si asa cum este formulata si pe baza datelor prezentate nu se poate da un raspuns clar, concret si/sau corect ci doar simple presupuneri si/sau pareri mai mult mau mai putin subiective. Poate ca doar Mama Omida te-ar putea lamuri mai clar uitandu-se in globul ei de cristal. happy Fiindca ciclurile tale au fost mereu neregulate nu se poate determina momentul ovulatiei deci nici a perioadei fertile si intr-un astfel de caz orice poate deveni posibil. Este acceptat faptul ca femeile cu ciclul neregulat sunt "condamnate" sa intretina contacte sexuale DOAR protejate, deoarece in caz contrar se "joaca cu focul" si isi asuma riscurile formarii unei posibile sarcini nedorite. Ti-as recomanda, ca pentru a obtine un rezultat sigur si corect sa mergi la un laborator de analize medicale pentru a ti se face testul de sarcina pe baza unei analize sangvine, testul de sarcina beta-hCG, singurul care se poate considera valabil si corect intr-o asemenea situatie. Multa sanatate!

| corbulalbrosu a răspuns:

Secretia de care amintesti in descriere ca fiind "alb-transparenta lucioasa si care se intinde" daca este la fel cu albusul de ou, s-ar potrivi ca descriere mucusului cervical, care este produs suplimentar peste secretia vaginala normala in perioada celor 5-7 zile ale PERIOADEI FERTILE. Ai putea sa cumperi si sa-ti faci un test de ovulatie care te-ar putea lamuri destul de sigur. http://www.kidizi.ro/......ie-folosit Succes!