| Biancamalia98 a întrebat:

Buna seara, as avea nevoie de o parere, acum 2 ani m-am despartit de fostul meu cu care am avut o relatie de lunga durata, la scurt timp am inceput sa vorbesc cu un baiat pe care il stiam dinainte de relatie si cu care am avut un one night stand si el trecând peste o despartire mai dureroasa avand si un bebelus, ne-am apropiat usor usor, discutam despre fostele relatii, ne-am deschis emotional, am inceput sa vorbim foarte mult si foarte des ( 12 ore pe camera) pana la 9 dimineata uneori, ne jucam jocuri. Am inceput sa tinem unul la cealalt doar ca noi ne afiram ca suntem doar "cei mai buni prieteni". Nu ne-am vazut de cand am inceput sa vorbim din nou pentru ca am zis ca avem nevoie de vindecare si ca la un momendat ne vom vedea. Asa am tinut-o 2 ani vorbind pe camera, am incercat sa mai vorbim fiecare cu altcineva dar parca nu puteam, ne preferam unul pe cealalat si tot afirmam ca "din cauza prieteniei". Nu stiu sa va spun daca m-am atasat, daca tin mai mult ca la un prieten, dar imi pasa de el. În ultima perioada, parca ne-am cam racit unul fata de celalalt dar in special el. Simt ca eu depun mai mult efort de a-l cauta, nu mai vorbim chiar asa mult ca înainte și nu stiu de ce. Urma cat de curand sa ne vedem si nu a mai adus asta in discutie.
Nu stiu ce sa fac, sa mai incerc sa "trag" de aceasta relatie, sa nu il mai caut, sa nu mai vorbesc deloc, nu stiu.

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

2 ani de zile a stat prostul ăla la conversații cu tine că acum sa spui că i-a venit mintea la cap,bravo lui, uni nu înțeleg că timpul costa mai mult decât banii in viața, nu va mai pierdeți timpul că e scump, banii le mai faci dar timpul nu, nu vă pierdeți timpul cu fete, ele nu vor nimic, decât să profita de timpul vostru

| Violleta2022 a răspuns:

Ti-as recomanda sa-ti cauti un prieten real si adevarat, nu unul online, fiindca este diferenta de la cer la pamant.

| anonimg a răspuns:

Este timpul să vezi unde este vina ta în divorțul prin care ai trecut, să repari defectele de caracter printr-o bună relație cu Dumnezeu.
Un om vinovat de divorț nu poate fi fericit în alte relații, pentru că fericirea vine la pachet cu prezența lui Dumnezeu. Noi nu putem să îmbunăm pe Dumnezeu și să-L facem să-I placă păcatele noastre.
Cât despre omul cu care vorbești, renunță la el căci oferă suspiciuni:
-poate că este căsătorit și nefericit în relație;
-trage de timp, de relația cu tine fără a acționa.
On-line-ul trebuie să fie doar pentru a face cunoștință, nu pentru întreținerea relațiilor.

| ywar a răspuns:

Pai daca l-ai tinut pe camera (am crezut initial ca e vorba de mititica), acum ai ramas fara subiect. S-o fi plictisit omu' de stat pe camera. Pa. Altul.

| Miruna333 a răspuns:

Niciodata nu incerca sa tragi de oameni sau de situatii. Ce nu vine natural, fortezi si nu este firesc.
Cel mai bine este sa discuti cu el deschis despre acest lucru, spune-i tot ce simti si vezi ce iti va raspunde. Poate alege sa bage scuze in loc sa spuna adevarul, multi oameni au fost invatati ca vulnerabilitatea nu este ok si prefera sa isi ascunda emotiile. Daca va face asta, nu merita sa depui vreun efort. Cand vezi ca nu vine efort si din partea celuilalt, nu e cazul sa mai faci ceva.
Poti alege varianta sa nu il mai cauti, sa vezi cat efort va veni si din partea lui, cum simti, insa, cel mai bine este sa comunici, in orice situatie.

| RAY a răspuns (pentru Miruna333):

Tot vina lui este?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei. Un real semn de maturitate ar fi sa vorbesti cu el direct despre ceea ce simti, chiar daca e dificil sa faci asta e cea mai buna alegere.

Astfel n-o sa regreti ca n-ai facut-o, lucrurile vor deveni clare si vei stii ce sa faci pe mai departe, iti vei da seama ce simti pentru el, ce simte si el pentru tine si daca merita sau nu sa mergeti mai departe.

Mult succes!

| Sistemulxxl a răspuns:

''relatie''. Cauta un baiat cum trebuie si casatoreste-te. Ori iti place sa fii la ''share''?