| Ancaandra a întrebat:

As avea o n-are rugăminte la voi sa ma ajutați cu niște sfaturi dar sa nu le luați in ras. Am 21 de ani. Sunt gravida in 19 săptămâni, m-am înscris la facultate toate bune am ascuns sarcina. Mama ca sa ma accepte vrea sa avortez copilul la aproape 5 luni ca ea nu îl suporta pe tatăl copilului, a zis ca va vorbi cu medicul ii va da câți bani cere doar sa facă asta. Va rog nu râdeți si ajutați-mă cu niște sfaturi, copilul mișca, medicul poate minti doar ca sa îl facă?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In acest moment al dezvoltarii sarcinii efectuarea intreruperii de sarcina a devenit IMPOSIBILA si este ABSOLUT INTERZISA. Nici un medic ginecolog nu ar accepta sa comita o asemenea CRIMA. Sanatate!

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i vorba de ras sau glumit aici, ca-i caz de puscarie de fapt!
Nimeni nu-ti mai poate face avort la 19 saptamani!
Daca pana acum nu ti-a pasat si ai ascuns sarcina, acum este prea tarziu sa poti renunta la ea.
Va trebuii sa inveti sa-ti iei raspunderea completa pentru faptele tale, ca nu te-a pus nimeni sa faci sex neprotejat, daca nu voiai sa ai copii. Acum, sacrifica-te pentru ceea ce ai conceput!
Nici un medic nu risca sa ajunga dupa gratii, sau sa nu mai poate profesa vreodata, ca sa-ti faca tie avort la 5 luni. Asa ceva este inacceptabil, revoltator si ilegal.
Nu uita: mama ta nu are nici un drept sa decida soarta copilasului din pantecul tau!
Rusinea de care vorbesti este la tara, in prostime, ca-n ziua de azi, nu te mai targe nimeni pe roata ca te casatoresti gravida sau virgina.

| alina2k18 a răspuns:

NU prea mai merge avort acum, nici nu cred ca gasesti medic sa faca asta in Romania cel putin.
Asta e, o sa avem un nepotelwinking
Sarcina usoarawinking

| danutzu96 a răspuns:

Eu din cate stiu avortul in stadiul asta e considerat crima.

| Necunoscut112 a răspuns:

Mda, copii care fac probleme. De ce dracu nu i-ai spus mai devreme, nu ştiu. Acuma o sa vrei ajutor din partea ei, că avort nu mai poţi face. O să fie foarte greu si cu facultatea, foarte greu si cu un job, dar n-ai ce face. Totuşi de ce ai ascuns sarcina?

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Necunoscut112):

La 21 de ani copil? Hai sa fim seriosi.

| Alex375937474849181 a răspuns:

Mai bine il păstrezi si discuți cu părintii tai despre asta. Daca sunteti mai înstăriți nu va fi nicio problema in creșterea copilului.

| Alex375937474849181 a răspuns:

Mama ta trebuie sa înțeleagă. Nu te supăra pentru aceasta întrebare. Sunteti de la tara? Ca de obicei acolo sunt rușinile astea cu un copil înainte de nunta.

| Ancaandra explică (pentru Alex375937474849181):

Nu! Mama este in cadrul armatei și nu vrea sa i se păteze imaginea

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Ancaandra):

Ce are sula cu prefectura. Si in armata sunt destule cadre militare care au copii in afara casatoriei (fie ei barbati sau femei) si nu-i mai acuza nimeni. Cum ar spune cinev "e si ei oameni"
Nu se prevede in nici un regulament militar ca mama va fi trasa la raspundere pentru ca fiica sa majora va naste un copil.
Asta una la mana.
A doua este ceea ce ti-au spus-o mai multi: nu mai poti face avort, decat empiric, riscandu-ti viata. Eu as intreba-o pe maica-ta: cum te vrea: vie sau moarta.

| Carolina2018 a răspuns:

Draga in ziua de azi majoritatea fetelor mai intii ramin insarcinate apoi urmeaza nunta. Traim in secolul 21 si chestia asta e un lucru firesc deja. Eu am 23 de ani. Si eu ca si tine am ramas insarcinata si pe urma a urmat nunta. Majoritatea fetelor pe care le cunosc au avut aceiasi situatie. Nu e nici o rusine. Rusine e atunci cand faci avort. Omori un sufletel. Nu comite greseala aceasta. Crede-ma ca daca vei duce sarcina pana la sfarsit vei fi multumita de rezultat. Si parintii isi vor schimba parerea. Succes.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Carolina2018):

Nu intentionez sa iau premiul Nobel. laughing dar, in rest ai dreptate