| Sparckling a întrebat:

As avea si eu nevoie de niste sfaturi.De cand am inceput sa ies sa ma recreez afara cu colegi si prieteni, am inceput sa ma atasez de un baiat.Totul a inceput acum aprox. o luna.De atunci si pana acum o sapt., tot timpul ne tachinam: ba ne impingeam usor, ba ne alergam, ba ne gadilam.Si de 2 saptamani am avut impresia ca se da la mine.Adica: intr-o seara ma alerga el pe mine si cand m-a prins mi-a zis "acum ca te-am prins, nu iti mai dau drumul" sau stateam pe scara si el langa mine si cat timp ma gadila, m-a lasat pe spate si s-a uitat la mine sau am facut eu un pariu cu el ca nu poate sa nu ma tachineze o zi intreaga.Si in aceeasi zi mai tarziu a inceput sa ma gadile si eu am fugit de el.L-am intrebat:ti-a fost greu sa rezisti toata ziua? Si imi zice el: da, mi-a fost greu.Eu:de ce? El:pentru ca...(si aici a tacut, a zambit si a schimbat subiectul). Urmatoarea zi l-am intrebat pe un prieten de-al lui daca x(baiatul la care tin) tine la mine.Si x a zis ca nu ma place.Am trecut si peste faza asta.Acum o saptamana acelasi prieten il intreaba(fara voia mea) pe x daca nu cumva vrea sa fie cu mine.Atunci x a zis ca nu stie, nu este sigur, dar ca vrea sa vorbeasca cu mine.De o sapt si pana acum eu tot astept ca el sa vorbeasca cu mine, si nimic nu se intampla.Cand ma duc pana la magazin sa imi iau ceva vine si el cu mine.Asa s-a intamplat si ieri:am mers pana la magazin,am vorbit despre scoala,teme, muzica, ce ore avem pentru maine etc.La intoarcere il intreb:Si ce mai zici? Ceva noutati? El:pai(tace si se uita in alta parte)...nimic.(se uita iarasi la mine timid).Un alt prieten de-al lui mi-a zis ca el cica ma place, doar ca este timid si nu are curajul sa-mi zica.Prietenul lui(cel care l-a intrebat daca ma place), a zis ca i-a zis sa vorbeasca odata cu mine, dar nimic pana acum.Eu l-am intrebat pe cine place si mi-a zis ca ii place de o fata din clasa de la el.Eu nu am mai avut iubit pana acum si nu imi dau seama daca doar are chef de joaca sau de fapt e timid si nu are curajul sa-mi zica ce simte. Ceva pareri, va rog? Merci:*

5 răspunsuri:
| Suciu_Ana_1997 a răspuns:

Sigur te place, dar ii este prea frica!
Daca esti sigura ca te place ar trebui sa ii spui si sa vezi ce se intampla!happy
Ce clasa esti?

| Sparckling explică (pentru Suciu_Ana_1997):

Asta e si ideea.Nu sunt chiar atat de sigura ca ma place, dar aseara 5 persoane(pietenele mele si prietenii lui) imi ziceau ca ma place si ca ar trebui sa fim impreuna.Si nu m-ar deranja sa il intreb daca nu as fi si eu timida... apropo, sunt clasa a 8awinking

| Iulianhio a răspuns:

Te place in mod sigur, dar ii este prea frica sa isi exprime sentimentele in mod direct, cel mai bine ar fisa faci tu primul pas, nu vei regreta.

| mona a răspuns:

Eu cred ca nu are curaj sa vorbeasca cu tine desi cred ca te place

| Suciu_Ana_1997 a răspuns:

Cum ar spune o colega de-a mea: daca chiar iti place acel baiat ar trebui sa i-o spui in fata si sa vezi ce se intampla, daca si el simte acelasi lucru sau doar sa ramaineti doar prieteni! happy