Pai incearca totusi sa-i explici ca daca tine la tine si te respecta sa-si faca timp sa vorbeasca cu tine.din ce imi spui, mai tu tii la el.el s-a cam plictisit se pare, probabil nu vrea sa te raneasca daca iti spune asta.provoaca-l la o discutie si spune-i sa iti zica ce viitor mai are relatia voastra, daca te mai iubeste sau trece el printr-o perioada mai proasta.
Cred ca o pauza ar fi cea mai binevenita pentru voi doi, l-ar ajuta foarte mult pe iubitul tau, sa vada cum este fara tine, l-ai aduce pe calea cea buna.
Daca i-as cere o pauza, el ar intelege o despartire. Poate sa-l ignor mai mult, sa vorbesc cu el doar cand ma cauta el si sa nu mai fiu nici eu tandra?
Da, si asta ar fi o idee buna. Sunt sigur ca nu i-ar conveni si s-ar schimba pentru tine.
Mai spune-i odata faza cu racirea, nu trebuie sa iei in seama parerile noastre, tu trebuie sa vorbesti cu tine (introspectie), cand ai sa aflii raspunsul pe care ti-l da vei lua o decizie, ( mintea unori oameni cauta mereu sa respinga lucrurile rele )
Desi pare nebunesc si sunt sanse sa iasa rau, prefa-te suparata [ fara mesaj, apeluri, fara nimic ] nu-l mai baga in seama si daca te baga el in seama, inseamna ca ii pasa intr-un fel. Daca te baga in maxim 1 zii dupa ce l-ai " lasat balta " e de bine. daca trec zilele, si el uita ca existi, e o problema si nu mai are rost sa stai cu el.
Sau.
Ii poti da un sms in care sa-l intreb, daca eu voi vrea sa plec din viata ta. azi vei face ceva sa-mi scoti gandul asta din cap?
Daca nu raspunde sau schimba subiectul e clar ca deja se intampla ceva si te poti gandi la o despartire.
Eu asa consider ca mai poti face in situatia ta.
Nu sunt sigure 100%, dar macar merita sa incerci, nu prea mai ai multe de pierdut nu?
Revii sa-mi spui si mie ce ai facut. ce s-a intamplat; 3
Te pup.