| VladutZzZz_9414 a întrebat:

Buna seara.As dori sa aflu daca cu urmatoarele dimensiuni ale penisului meu as putea satisface o fata.Am 15 ani iar penisul meu are 15.5 cm in erectie iar groasa de 5 inch...Nu doresc sa vad raspunsuri gen: Esti prea tanar pentru... Mersi mult

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai dimensiuni absolut normale chiar pentru un adult. Poti satisface orice femeie din lume, daca ai tehnica potrivita care conteaza 99%.

8 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

5 inch? adica 12.7 cm? grosime? laughing si cand te-ai trezit dimineata era soare afara

| InnaiiSa a răspuns:

Pai la varsta ta e ok, poti satisface o fata conteaza foarte mult tactica ta si nu esti mic deloc cine a zis? in ziua de azi nimic, nu e anormal

| AFR81 a răspuns:

Ce ganduri ai malaughing. Stai linistit acolo.Iti mai creste p**a.Si da, poti sa satisfaci o fata, daca asta vroiai sa auzilaughing.

| danamarin a răspuns:

Cat ma? 5 inch...tu nu stii ce e ala inch bai copile si vrei sa stii daca poti satisface o femeie? ai intrat in perioada "labi non-stop"? du-te ma intr-un parc si bucura-te ma de copilarie. si totusi daca nu o ai de 40 de inch, nu de centimentri esti degeaba laughing)

| AnnaAbba a răspuns:

Sigur ar satisface o fata

| KAMY_7011 a răspuns:

Conteaza ce faci cu ea ...si com o folosesti nu neaparat cat de mare e sau cat de groasa e lol

| Dodo_3031 a răspuns:

Fain mane eu o am cu 3cm mai mare la 15 aniwinking

| VladutZzZz_9414 explică:

Danamarin nu esti tu putin cam prost? da 5 inch adica 12.7 cm grosime... nu veni tu sa-mi comentezi... si nu n-am intrat in perioada labi non stop. hai bafta