| Anca1504 a întrebat:

Bună seara!
As dori sa îmi spuneți (fetele) care au fost primele semne de sarcina pe care le-ati avut?
Ati avut și crampe asemănătoare cu cele ale menstruației? Am dureri de 3 zile dar nu mi-a venit încă nimic.
Mulțumesc de ajutor!

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Lipsa ciclului menstrual a fost primul semn ca sunt insarcinata.
Nu am avut crampe si nici dureri, deloc.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ai dureri de 3 zile... de cand? Semnele de sarcina apar cam dupa 4 saptamani (dupa ce nu ar trebui sa mai vina ciclul). Deci daca nu esti in aceste conditii, nu ai de ce sa iti faci griji. Sau poate ca de asta intrebi? Vrei o sarcina? In orice caz, ar trebui sa fie ok.
Poti sa urmaresti aici mai detaliat fiecare semn:
https://www.reginamaria.ro/......nsarcinata

| Anca1504 explică (pentru DoarBogdan):

De acum 4 zile am durerile. Ciclu trebuie sa îmi vina în 5 zile, dar niciodată nu am avut dureri fără ciclu... De aceea întreb. Am avut contact neprotejat fără ejaculare în interior. Și da, mi-aș dori un copil, adică ne asumam chiar dacă nu aveam în plan.

| Teo29 a răspuns:

Ai avut relatii sexuale neprotejate in ultima perioada?

| Anca1504 explică (pentru Teo29):

Normal, altfel nu as întreba de o eventuala sarcina.

| Teo29 a răspuns (pentru Anca1504):

Atunci riscul de sarcina exista
Pe viitor, sfat, faceti-o protejat...

| Marena003 a răspuns:

Primele semne le-am avut cred că abia ăn săptămâna 3-4. Au început să mi se modifice sânii, să fie extrem de sensibili, am început să fiu obosită, să fiu sensibilă la mirosuri puternice și să am grețuri la anumite alimente. Ideea este că fiecare corp se comportă diferit așa că e aproape imposibil să îți dai seama în primele săptămâni dacă nu-ți faci un test de sarcină, de sânge (BHCG) sau un consult la ginecolog cu ecografie.