Nu mai sunt website-uri de genul asta fara bani,indiferent cas serioase sau mai putin serioase.
Ce a ramas fara bani asa mai larg raspiandit si folosit este Fb,deci poti incerca si pe Facebook,desi unia spun ca ala e webiste doara de dat din gura,multi habar nu au cate lipeli se fac pe Facebook cati nu se intilnesc si asa mai departe.
Dar cum spunea cineva pe aici totu tine de cum arati fizic, esti barbatul fatal, mortal stau femeile la rand sa te agate daca nu arati asa bine, ori nu esti atragator stai si te uiti
iar daca ai malai la greu, atunci nu mai conteaza cum arati, toate femeile is ale tale.
Cam astea is variantele si sansele.Banui ca tu nu ai milioane la banca,ca nu mai erai pe aici sigur,deci totu depinde daca atragi privirile femeilor,daca sunt ceva femei interesate.
Cand spun asta nu ma refer sa arati barbatu fatal,stii tu,sa ai ceva acolo la care femeile sa puna botu.
In rest sentimente,simpatie is cu bani,dar oriunde ai intra se aplica aceiasi regula,totu tine de atractie.
Unia spun iesi nu stiu unde la bar,la club,este exact acelasi lucru.
Problema este ca,daca anii trec, tu devii din ce in ce mai pretentios in ce priveste o relatie cu o femeie, de aia nu prea iti convin femeile cu care ai iesit, vezi ce trebuie la ele, le lipseste ceva, gata deja nu-i buna
Cand esti tinar dealde 15-25 de ani orice femeie iti cade e deja printesa
Una zice daca esti barbat adevarat iesi afara si daca iesi afara ce se intampla, vine ploaia sau ce?
Multi cred ca pe net is extraterestri, oamenii is doara aia cei intilnesti pe strada ala cel vezi la bar sau club fi sigur ca intra pe net sil poti intilni aici.
E cel mai bun sfat care l-ai putut primi si a fost de la o femeie
Ar fi bine sa cunoști pe cineva în anturaj, sa ți facă cineva cunoștință cu o fata, sau la locul de munca, ar fi bine sa socializezi cât mai mult, ar fi șanse mai mari. Sa ști ca peste tot poți găsi fete serioase și în baruri, concerte locuri unde se duc oamenii sa socializeze, nu trebuie sa ai prejudecăți. Cat despre net știu ca pe tinder sunt șanse sa cunoști pe cineva
Instagram sau Tinder dar trebuie sa stii ca totul se bazeaza pe cum arãti.
Roade-o si tu pe ea.
Da, cunosc sentimentu, card, si masina nu vreau o sugativa, vreau o relatie stabila!
Se vede de ce esti singur,
Atunci succes in gasirea "relatiei stabile" pe internet,
Nu ma intelege gresit, dar cand dai doar de profitoare, sugative, tarfulite, te cam plictisesti.Incerci si ...pe net sa cunosti pe cineva, sa inviti la o cafea.Dar cred ca a fost o greseala sa pun intrebarea pe TPU unde media de varsta e 10 - 20 de ani! insa multumesc ca ti-ai rupt din timp sa imi raspunzi
Eu m-am legat doar de raspunsul tau misogin.Cicã dupã card si sugative. Or fi.
Pai nu tu le-ai dat voie sa profite?
Nu stiu ce sa zic, imi pare ca nici minorele de 14 ani de pe TPU te-ar gasi interesant.
Nu sunt pedofil, multumesc oricum, cat despre misogin. Cum dracu sa le dau voie sa profite ma nebunule? lasa tu femeile sa profite de tine,si o sa iti spuna copii 'nene' auzi si tu, sa las femeile sa profite, ma pustiule, eu nu caut o femeie sa ii dau la buci o noapte, tu nu intelegi? eu caut ceva serios cu 50 de lei ma rezolv pe o saptamana de numai am erectie.Eu vreau ceva serios, nu... aventuri auzi si tu la el... 'profitat' du-te ma.
Le gasesti pe omegle, multe fete frumoase, dar nu toate is majore, marea majoritate au 15-16 ani, alea mature is ciori.Incearca cand se organizeaza distractii in oras si vezi multe domnisoare frumoase, alege una si fa-i complimente si incearca sa faci chat cu ea, parerea mea. Daca precizai cati ani ai, era ok.
Imi pare rău sa te dezamăgesc nu mai căuta cai verzi pe pereți tipele nu se găsesc pe site-uri de dating îți spun din experienta, cat despre ceea ce cauți tu o relație adevărata trebuie sa îți dau o veste proasta dragostea adevărata nu mai există nici macar dragoste simpla, desigur poti încerca o abordare clasica mergi la evenimente, căuta sunt destule pe net acolo ai ocazia sa cunoști tipe drăguțe, s-au dezvoltat și aplicatii de evenimente acolo ai șanse mari sa cunoști tipe si sa relationezi cu ele, mult noroc.
SamsungElectronics întreabă: