Buna
orice i.ai spune dragul meu o sa o raneasca, e normal, asa sunt fetele.insa nimic nu o va durea mai tare decat atunci cand te va vedea cu prietena ei.
deci incearca,daca chiar iti pasa de ea,sa.i fi alaturi,sa.i fi un prieten adevarat,dar ai grija sa nuinteleaga mai mult si explica-i incet ca ti la ea ca la o simpla amica,dar de fapt iubesti pe altcineva si asta nu e vina ta pentru ca inima e cea care alege in astfel de cazuri si nu ratiunea,iarea daca tine la tine te va intelege pentru ca daca iubesti pe cineva il eliberezi,ii vrei tot binele indiferent ca acesta e cu tine sau cu altcineva,important e sa.l vezi pe el fericit, chiar daca pe tine te doare, insa daca nu va face asa inseamna ca nu tine la tine si atunci nu are de ce sa.ti para rau de ea.
iti doresc din tot sufletul dragul meu sa ai parte de multa bafta si sa ai grija.
pupici
Spune-i ca treci printr-o perioada in care vrei sa fii singur.
Prinde intotdeauna.
Trebuie neaparat sa ii spui ceva? eu nu cred. ai putea sa o ignori pur si simplu. sa de distantezi de ea. Poate se va prinde singura.
Buna seara!
Cum spunea cineva inaintea mea, orice i-ai spune, tot nu-i va place. Ce e cel mai important e sa faci in asa fel incat "sa impaci si capra si varza" . Nu ai cum sa o accepti din mila. asta e exclus! Cel mai important e sa fii sincer cu ea! Nu trebuie sa ii explici prea multe lucruri. ea va trece peste asta si va gasi pe cineva care sa o placa. Nu trebuie tu sa iti faci griji pentru ea. Ce ar fi daca ar trebui sa-ti faci grji pentru toata lumea? nu ai mai avea timp pentru tine.
Sfatul meu e sa fii sincer, sa vorbesti cu ea cand o prinzi intr-un moment in care e singura (sa nu ii spui ca nu o placi cand e cu colegii sau cu prietenii, se va simti mai rau ca oricand) si sa ii spui frumos ca tie iti place de altcineva, dar daca vrea, si desigur, daca vrei si tu, o poti intreba daca puteti ramane prieteni.
In viata, fii sincer!
Numai bine
Diana