anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori un sfat, sunt la prima zi de menstruație și partenerul a ejaculat in interior, nu doresc sa rămân însărcinată și voiam o părere dacă este necesar sa decurg la pastila de a doua zi sau nu!
Mulțumesc frumos.

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca nu doreai sa ramai insarcinata, il puneai sa-si traga cauciuc.

Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Din punct de vedere STIINTIFIC si MEDICAL s-a stabilit in mod absolut cert ca prima zi de menstruatie este 100 % INFERTILA si a 2-a zi de menstratie este in proportie de 99, 9 % INFERTILA
Ceea ce ti-a transmis @Alina0102 este fals, eronat si imposibil sa se intample/produca. In mod cert in cazul ei a omis sa spuna ca au mai fost intretinute acte sexuale si in urmatoarele 2-3 zile. In timpul menstruatiei este eliminat ENDOMETRUL, adica acel tesut care acopera peretele interior al uterului, formatiune in care ar fi urmat sa se implanteze ovulul daca ar fi fost fecundat. Multa sanatate!

| Namnead12 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Mulțumesc, multă sănătate de asemenea, dar într-adevăr încă sunt in dubiu dacă sa apelez la pastila sau nu.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Namnead12):

Folosirea pastilei contraceptive (de a 2-a zi) intr-un astfel de caz ar reprezenta in mod cert, cea mai grava, crasa IRESPONSABILITATE de care poate da dovada cineva d.p.d.v. comportamental.

| Teo29 a răspuns:

Pastila de a 2 zi iti va face mari probleme pe viitor, cu dereglari ale menstruatiei.

Sfat : Folosiți prezervativul data viitoare, corect, și de fiecare data!

| Quassaar a răspuns:

Eu de vreo 15 ani incerc să o las însărcinată pe nevastă-mea in prima zi de menstră și n-am reușit. laughing Sper că înțelegi destăinuirea mea.
Sfat: încearcă pe cât posibil să nu folosești vreodată aceste pastile.

| EcceHomo a răspuns (pentru Quassaar):

Dacă mai insistați încă o zi, poate rămânea. Uite, Alina0102 a rămas în a doua zi de menstră.Dar mai este timp. happy

| Quassaar a răspuns (pentru EcceHomo):

Nu mai este timp, a trecut a doua zi, acum trebuie să aștept încă o lună.

| Alina0102 a răspuns:

Da. te rog frumos apelează la acea pastila ...findca așa am rămas eu gravida. Crezând ca nu se poate Find la a 2 zi de menstruație.

| Namnead12 a răspuns (pentru Alina0102):

Mulțumesc frumos!