anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea o parere mai ales din partea fetelor, insa si baietii sunt bineveniti. happy

Am vorbit cu o tipa online. Chiar daca nu am vorbit prea mult, interactiunea a fost destul de placuta. A fost sincera si mi-a spus ca in perioada asta timp de 3 saptamani-1 luna, are niste treburi si trebuie sa se axeze doar pe ele, nevrand sa faca si altceva.
La randul meu, am lasat-o in pace, si i-am spus, in caz ca mai vrea sa ne cunoastem, sa ma caute dupa ce isi termina chestiile de rezolvat.

Exista sanse sa imi dea ceva peste 1 luna? Sa ma caute? Mentionez din nou, ca interactiunea noastra a fost destul de frumoasa, doar ca din pacate nu a fost momentul potrivit...

Voi fetelor a-ti cauta pe cineva dupa asa o perioada, sau tot eu ar trebui sa fiu cel care sa initiez din nou? happy

Mersi!

4 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Păi dacă n-o mai cauți, fi sigur că nici ea nu te va mai căuta.
Nu te lăsa, conversează cu ea, cu ocazia asta vă și cunoașteți.Nu se știe poate după ce vă împrieteniți o să afili și de ce e aşa ocupată în timpul ăsta, dar, mai interacționează şi cu alte fete, că şi fetele de pe net interacționează cu cel puțin 5 tipi, așa că au de unde alege.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Simplu. Mai vrei ceva de la ea, cu ea, o cauți. Dacă mai vrea și ea, îți răspunde.

| Alexandru250201 a răspuns:

Daca ai vorbit frumos cu ea etc, si e fata de cuvant ar trebui sa te caute, dar cum zice si colegu, nu sta degeaba, mai vb macar cu una ca sa ai sanse mai mare ca daca ea nu ti da inapoi mesaj sa nu ramai singur

| betivulsabie a răspuns:

Daca esti marinar, vi cu doi ani mai repede acasa, daca esti in armata cu un an si daca esti smecher..deloc happy