Bună.
Nu ești însărcinată, întârzierea este pe fond emoțional. Ești foarte stresată de acest lucru. Bea cei de crețișoară și/sau urzică, ajută la apariția ei.
Începerea vieții sexuale nu dereglează sau reglează menstra!
Pa, pa.
Nu iti face griji din moment ce ai fost virgina ii normal ca starea corpului si hormonilor sa se schimbe, de astfel v-ati protejat si testul a iesit negativ.Si pentru ca a fost prima data ciclul poate sa intarzie.
Odata cu pierderea virginitatii ti s-a dereglat si menstruatia, nu esti insarcinata stai linistita
Daca spui ca te-ai protejat, ai facut si testul si rezultatul e negativ ar trebui sa fii mai linistita. Ciclul poate sa mai intarzie. Tu ai ciclul regulat? Si stresul poate fi o cauza pentru intarzierea ciclului, iar durerile de sani si marirea apar si inaintea ciclului menstrual. Tot ce poti face e sa mai astepti cateva zile si daca nu-ti vine ciclul repeta testul. SUCCES
Si eu am trecut prin aceeasi chestie de sani nu stiu ce sa spun la majoritatea fetelor se dezvolta mai bine odata ce isi incep viata sexuala daca ati avut prezervativ si nu a ajuns nici sperma acolo nu esti ciclu iti poate intarzia din cauza ca ti-ai inceput viata sexuala ai un ciclu regulat? ca sa ramai insarcinata trebuie sa fi in perioada fertila ...mai asteapta pentru ciclu iar nu stiu.peste vre`o cateva zile mai fa un test de sarcina din prima urina.eu am facut 6 daca mai ai ceva contacteaza`ma pe privat pana una alta funda:*:*?
Parerea mea e sa stai linistita. E posibil sa fie o dereglare. Si nu te mai stresa asta poate influenta intarzierea menstruatiei
Nu esti gravida dar daca tota ziua te gandesti la un lucru ii faci rau singura.
Mai degraba e raspunsul organismului la ceva nou, ciclul poate sa si intirzie, nu e nimic grav
Nu esti insarcinata, stai linistita. Probabil e si de la stres...si de la faptul ca ti-ar pierdut virginitatea. Doar mai ai rabdare si o sa vezi ca o sa-ti vina ciclul. Eventual, indicat ar fi sa faci un control medical.