| alehar05 a întrebat:

As vrea sa stiu cate sanse sunt ca prietena mea sa ramana gravida daca am preejaculat langa vaginul ei? Vreau sa mentionez ca e virgina si ca era si pe stop.

20 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nicio sansa

Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

In urma unui sex intretinut in timpul zilelor de menstruatie adica in primele 4-5 zile ale ciclului menstrual posibilitatea de formare a unei sarcini este foarte mica fiind de circa 3-5% insa numai/doar in cazul in care sperma este ejaculata in vagin. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Sansele de a ramane gravida sunt mici.

| Wr3nch a răspuns:

Daca e pe stop nu poate ramana. Dar cumpara niste prezervative data viitoare.

| WhatABeautifulDay a răspuns:

In timpul menstruatiei femeile sunt complet infertile, sunt 0 sanse sa fi ramas insarcinata.

| Csander a răspuns:

Sunt sanse destul de maricele, ar fi trebuit sa folosesti prezervativ. Faptul ca ai ejaculat langa vaginul ei nu o scapa de o sarcina, penfru ca daca ai fost atent la orele de anatomie unde invatai despre spermatozoizi, ei au o codita cu care se pot tari, la fel ca niste mormoloci, deci riscul ca unul sa ajunga in vaginu lei e foarte mare.
De altfel daca ejacularea ta a fost pe un cearceaf alb, ai foarte mare grija ca sa-l bagi imediat la spalat, pentru ca mama ta se poate pune pe acel cearceaf si cred ca nu vrei sa te gandesti la ce s-ar putea intampla...

| alehar05 explică (pentru Csander):

Nu am ejaculat, am preejaculat... este o diferenta de la cer la pamant, preejacularea nu o simte niciun barbat

| Csander a răspuns (pentru alehar05):

Oh, am citit eu gresit.
Atunci cum stii ca ai "preejqculat" daca asta nu o simte nici un barbat?
Prietena ta a simtit ceva? S-a simtit uneda? Pentru ca daca a simtit ceva, atunci mai citeste o data ce am scris in mesajul anterior, ca ar trebui sa incepi sa iti faci griji...

| Mynameis93 a răspuns:

Sunt şanse de 80%

| alehar05 explică (pentru Mynameis93):

Sa ramana?

| Mynameis93 a răspuns (pentru alehar05):

Da

| membrucac a răspuns:

Dacă te referi ca doar a fost lichidul preejaculator sunt șanse mici dar nu inexistent pentru ca se pot strecura. Metoda retragerii este destul de riscanta, cel mai bine folosești prezervative.