Ești o femeie care iubește mult și asta te face să suferi.
Să aștepți puțin.
Când te muți într-o nouă țară, ai probleme, el trebuie să facă față acolo, asta nu înseamnă că te-a uitat.
Tu chiar nu te vezi cum gandesti?
Du-te-n colo, vino incoace, stai cuminte si nu imi da pace.
Nu i genul tau, baiatul e dintr-o bucata, daca tu nu nu poti tine pasul cu el, el nu te asteapta, isi traieste viața, nu are timp de pierdut cu ifose.
Salut, iti recomand sa il lasi in pace poti sa il dai dracu nu ai de ce sa te simti vinovata. Va trece timpul si vei vedea ca este doar un strain. Te poti gandi mai bine la viitorul tau si la ce este mai bine. Cred ca toti trecem si vom trece prin asa momente.
Esti prea insistenta, cicalitoare si posesiva si normal ca s-a saturat de cicaleala ta.
Deci:
1. Ai picat în plasă pentru un fuckboy. Se mai întâmplă, toate treceți prin asta odată și odată.
2. Nu prieteni lui erau de vină, ci relația voastră. Ați fost in faza "lunii de miere", iar când s-au sfârșit nu ați știut cum să faceți să meargă (doar că nu era nimic serios de la început).
3. Parola de la Facebook? Încredere sau nesiguranță. Trezește-te la realitate și învață să alegi un băiat care îți inspiră încredere. Decât să ii ceri parola de la conturile sociale, mai bine va despărțiți, pentru că nu e dragoste acolo, e o iluzie a acesteia.
4. Te minți singură că îl iubești in clipa de față. Acel ultimatum nu i-am dat motive să rămână, ci sa te lase. Și toată povestea și-a avut sfârșitul acolo.
P.s. - ce ai descris nu este o relație sănătoasă, ci una toxică. Nu ști ce vrei de la o relație și confunzi gelozia și nesiguranța cu grija și afecțiunea. Treci peste, vezi unde ai greșit și evoluează.
Treaba cu plecatul, nu se aplica.
Adica poti sa pleci, atata timp cat ai ganduri totul este ok.
beausingurlamasamea întreabă: