| Crisstina5 a întrebat:

Seara asta a venit un prieten la mine, fără să îl invit.Am început să povestim și a ajuns în punctul în care a început să mă atingă pe fund.Iar eu m-am lăsat dusă de val și am început sa îl sărut, el s-a dezbrăcat și a început să îmi facă sex oral.Totul avansa așa repede. Când a plecat acasă mi-a zis că s-a simțit foarte bine și că vine și mâine la mine. Într-adevăr și eu m-am simțit bine pentru un moment,dar în același timp și vinovată.Vă rog ajutați-mă, mă simt foarte prost deoarece nu e iubitul meu și nu am avut până acum nici o legătură cu el! Cum să îi spun că nu mai vreau nimic cu el? Problema este că e prima dată când am făcut sex oral și îmi e frică.

6 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Ai ajuns intr-un moment destul de prost.
In primul rand daca ( este simplu) ii zici sa caute pe alta.
Al doilea sa iti fie rusine.
Al treilea daca o sa unceapa sa zica lu iubitu tau sau altora ca ai facut orale ( partea buna este ca nu poate dovedi) dar tot o sa iasa o tocana ciudata.
Oricum sper dosr sa nu iti faci o reputatie misto, ca altfel trebuie sa te muti din orasul ala, poate intrebi de ce... Eh sa zicem sa zvonurile merg repede.
Aa si n ai de ce sa iti fie frica de un oral, ii zici simplu ca ai iubit happy vai de capu lui.

| corbulalbrosu a răspuns:

Situatia este destul de... incurcata. Totusi nu ar trebui sa te simti foarte vinovata din moment ce doar el ti-a facut tie sex oral (el s-a dezbrăcat și a început să îmi facă sex oral). Dar chiar si daca tu esti cea care i-a facul baiatlui sexul oral (problema este că e prima dată când am făcut sex oral), ai putea deveni ingrijorata numai in cazul in care individul NU este un adevarat geantelman si ar putea exista posibilitatea sa spuna/sa se laude prietenilor in prvinta a ceea ce s-a intamplat intre voi. Insa pentru a fi credibil ar trebui sa detina si probe. Sanatate!

| alina2k18 a răspuns:

''Cum să îi spun că nu mai vreau nimic cu el?''
Ii zici ca o are MICA si nu ai chef de elwinking

| ywar a răspuns:

Il castrezi si ii bagi block!

Răspuns utilizator avertizat
| sofisis a răspuns:

De ce te simti vinovata? Ai iubit?
Cum sa ii spui? Simplu. Ii spui ca a fost misto dar te-ai lasat dusa de val si te simti incomod si nu mai vrei sa se intample. Ce o fi asa de greu?