Asta e motiv de despartire?
Nu lasa pe nimeni sa te schimbe. Un cercel in nas nu te defineste ca persoana. Tipul e absurd. Si daca ar tine cu adevarat la tine nu te-ar pune sa alegi intre el si orice altceva!
I-am spus ca mi se pare o conditie penibila... si l-am intrebat:nu cumva tu vroiai sa te desparti de mine si n-ai gasit un alt motiv decat pe asta? a spus ca nu. nu vrea sa se desparta de mine doar ca vrea sa renunt la cercel. m-a lasat masca cu ce mi-a spus in noaptea asta. sunt de acord cu tine de aia nici nu vreau sa ii fac pe plac. daca imi puneam cercelul acum fara sa stie el era altceva dar sunt exact cum m-a cunoscut si nu vad care ar f problema. acum mi-a spus ca mi sta bine dar de la inceput nu era de acord cu cercelul doar ca era sigur ca in timp o sa ma faca sa renunt la el dar vazand ca nu am renuntat acum ma pune sa aleg. sunt multe fete cu cercel dar el ma vede doar pe mine. exagereaza. ce mi-ai spus tu mie asta i-am spus si eu lui dar degeaba.
Si eu i-am spus anumite chestii care ma deranjeaza la el. a spus ca o sa tina cont dar momentan nu a facut-o. i-am spus daca el nu mi-a facut pe plac de ce i-as face eu..si nu a spus nimic. l-am intrebat :daca e sa renunt la cercel(desi nu o sa renunt decat atunci cand voi vrea eu)..mai tarziu la ce o sa mai vrei sa renunt?! si a spus sec ca la nimic...
Nu te supara Oana dar ala nu e barbat!
In momentul in care generalizezi ca toate femeile care au piercing sunt... E clar ca nu ai coloana vertebrala si ca cineva in trecut ti-a format parerea asta. Stiu ca nu e atat de simplu dar eu in locul tau ii stergeam numarul de telefon in seara respectiva. Chiar ai timp sau nervi de frustrarile penibile ale unui baietel?! NEXT!
Ai dreptate! De ce sa scoti aia din nas? Stiu ca si bunicul meu le punea la porci o sarma in nas sa nu mai rame. Le statea bine cu ea.
Mda. chiar ma asteptam sa primesc si mesaje rautacioase gen al tau acum ca mi-ai scris asta te face sa te simti mai bine?
)), genial răspuns.
Daca vroia sa scape de mine o putea face pur si simplu..nu crezi? fara a cauta un motiv din asta de 2 lei. daca vroia sa scape de mine... cand am spus eu ca vreau sa o terminam pentru ca nu prea tine cont de ce ma deranjeaza pe mine mi-ar f respectat decizia si nu ar f incercat sa ma impace, sa ma faca sa ma razgandesc .
E un tip ciudat. asnoapte m-a tot batut la cap sa renunt la cercel... aruncandu-mi ca renunt la pers pe care o iubesc pentru un accesoriu si acum se poarta ca si cum discutia de asnoapte nici nu a fost, se da bine pe langa mine si ma tot pupa( virtual ca e la munca)
In noaptea aia mi-a facut capul mare cu acel cer5cel ) si acum nici nu mai aduce vorba de el. momentan. om ciudat
E un timp cam dificil... el are pretentia sa-i fac p plac la comanda. dar eu cand i-am spus ceva ce ma deranja nu prea a tinut cont.
Nu-mi vine sa cred ca face asta, ca a venit cu conditia asta, imi vorbea de sentimente dar... cum poti sa dai cu piciorul asa de usor intr-o relatie cu o fata pe care cica o iubesti doar pentru ca nu renunta la un cercel pe care l avea cand ai cunoscut-o?
Nu vreau sa renunt la comenda la o chestie ce mie imi place... dar nu as vrea ca relatia sa se termine dintr-o prostie. ce sa fac? ma gandesc sa nu cedez si daca el vrea sa renunte la mine din cauza asta sa o faca ca pana la urma sunt asa cum m-a cunoscut. mi se pare ca abereaza.
Aveam mai multe pretentii de la un barbat de aproape 31 ani... cred ca e un pic nebun ca altfel nu-mi explic
Esti tanara si esti la varsta la care trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri, nu e timp de relatii serioase, daca el la 31 de ani are mentalitatea lui bunica fugi cat mai departe de el
Ba da tu asta le zici la toti? ))
Eu sunt de moda veche nu mi place sa strabat cat mai multe cearsafuri din contra mereu mi-am dorit o relatie serioasa/de durata dar din pacate pana acum a avut parte doar de rateuri. nu mai sunt chiar asa de tinerica am 27 ani si ma gandesc tot mai mult la o familie a mea dar din pacate nu depinde doar de mine si nici nu vreau sa ma grabesc fara sa fiu aproape sigura ca pers cu care vreau sa fac acest pas chiar ma merita nu vreau sa ma marit doar pentru a f in pas cu moda. vreau sa o fac pentru ca chiar imi doresc o familie. mi se pare cam imatur/exagerat pentru 31ani... i-am spus si lui asta.
Cam da asta am observat si eu. ii place viata
Da
Se leaga de o chestie minora, Eu unul ti-as fi explicat frumos si am fi ajuns la o intelegere daca mi-ar fi displacut asa mult.Dar el..sa iti spuna eu sau cercelul ) Cati ani are 15? Era o vorba ''Alege ce iubesti si apol iubeste ce ai ales''.
De avea 15 ani... sa spunem ca avea o scuza pentru acest comportament dar are 31. eu aveam cercel si acum 3 luni si ceva cand ne-am cunoscut trebuia sa deschida acest subiect de atunci nu sa astepte atata timp si sa comenteze nu a spus ca-mi sta rau niciodata.
beausingurlamasamea întreabă: