| marius0678 a întrebat:

Bună seara, azi dimineață am făcut sex anal cu iubita mea neprotejat, cand am scos penisul am observat puțin lichid alb pe capul peninsului, totuși nu mi-am dat drumul, nici macar de venit nu mi-a venit. Ce ar putea fi?

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bă nebunilor numai faceti sex anal, o distrugi, prin sex anal îi distrugi îi slabesti sfincterul anal si va ajunge precum o babă sa se c@(ce) pe ea, asta vrei? Referitor la intrebarea ta si daca ai ejaculat sau era doar lichid preejaculator, prin sex anal nu o poti lasa gravida niciodata, dar ce placere aveti in a face sex anal? Ce varste aveti voi?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Era că(cat)laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Poate viermi intestinali, odata ce erai in anus...

| Emilian65 a răspuns:

O tâmpenie pe care nici tu nu o poți explica.

| minrest a răspuns:

Lichid preejaculator Marius. Pentru ca te-ai excitat foarte tare. Cel mai bine e sa faceti asta rar.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Anusul e exit only.
Nu va mai luati dupa filmele por no. Aia filmeaza o scena in vreo 4 zile, ca sa nu suprasolicite sfincterul protagonistei.
Poate apare prolaps, poate apare incontinenta, ranirea membranei, infectii etc.
Nu va mai jucati de-a sexul anal ca nu e firesc.

| Ana0505 a răspuns:

Sexul anal se face cu prezervativ pentru siguranță

| NicuCarasDeFier a răspuns:

Vezi sa nu ai si tu maro pe sarpe

| BaiatulcuOnly a răspuns:

Nu băga în seamă ce zic toți…sexul anal face parte din viața multora deși nu recunosc acest lucru. Sexul anal este un sex frumos dacă este dorință amândurora. Ești norocos ca reușești să i faci cu prietena ta, din păcate unele fete au funduletul mult prea strâmt și merge intr o direcție grea…poate chiar imposibilă. În orice caz, de ce îți faci griji? sexul anal nu poate duce la sarcina, ai grijă doar să nu ajungă ÎN vagin nici un fel de lichid care iasă din penis. În plus, ai grijă să eviți penetrarea vaginală după penetrarea anala folosind același prezervativ sau fără protecție. O baie între schimbarea penetrării sau folosirea altui prezervativ e ok.
Recomand să nu o faceți chiar non stop anal, dar nici cum zic alții. Cred ca 1-2 runde pe săptămână e ok