Parerea mea sincera este ca era posedata. Eu personal am mai vazut copii de genul acesta.
Am vrut sa zic "spre seara sau ziua" scuze
Am vrut sa adaug la raspunsul meu si am dat pe numele tau sincer scuze Alexandra8426.
Deva. Si probabil s-a vazut in umbra. daca nu credeti mai bine nu comentati. Eu am cerut o parere care sa ma ajute. Nu comentariile voastre inutile.
Nu, serios. Chiar nu am glumitt. Asta s-a intamplat azi. Prietena mea mi-a sp ca nu ma va crede nimenii. Orikum in fne. Multumesc celor 2 care m.au crezut.
Trebuia sa te duci la fata-baiat care se taia singur/a si sa ii dai o palma....isi revenea.
Exista si oameni cu probleme psihice......in caz ca nu stiai.
Stiu si eu... poate asta vede in casa si asta face si ea, nu cred in persoane posedate si nici alte chestii, cat despre umbra neagra in care era..aici nu stiu ce sa zic
Wow stai sa vad daca am inteles erea o fetita care va urmarit spunand sa o vedeti cum se taie?
Sunt sigura ca nu am auzit povest asta de groaza.
Poate a fost o fantasma.
WoooW Sincer intrebarea ta ma cam speriat... Acuma de cate ori am sa vad copii am sa fug ( glm) uite putea fii orice nu ai de unde sa stii, poate vreo farsa de la cineva, poate un copil care consumase ceva, sau e "posedat de filme de groaza" nu stiu sincer.C-am foarte ciudat si e prima intrebare de acest gen pe aici.( pe care o citesc). Dar mi-a placut Dar nu ai pomenit era seara sau ziuaa?'
Daca a alergat dupa voi inseamna ca va cunoaste si in momentu asta se uita pe fereastra la tine, si la noapte te va taia! simpl. Funda?:*
Eu vorbesc foarte serioss. Mi-a spus prietena mea ca nimeni nu ne va crede. Ce rost ar avea sa mint. Haa? Spune-mi si tuu?
Eu nu fumez. si ce rost ar avea sa va mint? Imi spui?
Serios te cred deoarece acum sunt copii foarte ciudati si nebunatici asa ca nu este aici ceva noutate, dar cam ma speriat istorioara ta :хD bine ca ati fugit eu mi-as face un vint de 100km :хD
Doamne. Oameni buni. Ce rost as avea sa va mint? Si va reamintesc ca nu fumez si nu iau etnobotanice.
Pai...nu fumezi tutun si nu iei etnobotanice... fumezi etnobotanice
KatiMe27 întreabă: