Cred că această poveste, in care apari ca un băiat fără experienţă în femei, este cea mai aproape de realitate.
Așa, și care-i morala?
Am și zis că nu am așa multă experiență cu femeile dar asta nu înseamnă că sunt pămpălău cu bube pe față sau vreun sălbatic din acela tocilar. Pur și simplu vreau să găsesc femeia potrivită, care să știe să-mi gătească, să-mi facă pe plac, să mă înțeleagă, să nu fumeze, să nu bea și să fie virgină... Tocmai de asta nu am avut prea multe relații pentru că nu am întâlnit femeia aceea neprihănită la care eu visez și alături de care mi-aș dori să trăiesc.
S-ar putea nici sa nu gasesti...cu astfel de pretentii ai putea la manastire sa iti gasesti o partenera. Din pacate nu le poti avea pe toate.
Virgine nu prea mai găsești peste 15 ani
Unde-i ma masina? De ce lipseste masina din povestea ta?
Deca recunosc scrisul tau, esti obsedatul ala cu nspe mii de fantezii.
Cred ca in realitate esti chiar asa cum nu te-ai descris aici.
Nu este o regula. O femeie cu fund mai mic, poate fii la fel de buna la pat. Acum, altceva, dupa ce am citit tot, imi dau seama ca esti bisexual. Daca nu ti-ar fi placut sa faci sex cu acei baieti, nu ai fi facut-o. Acum, ca te-ai simtit mai bine cu o fata, este forma ta de a fii. De curiozitate, acum ai 18 ani?
Salut
Da, am ceva mai mult de 18 ani; de ce mă întrebi?
Nimic important.
AndrewTate7789 întreabă: