anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara, băieți și fete frumoase, am 16 ani și jumătate din m-am gândit să îmi încep viața sexuală. As dori sa o fac protejat așa că trebuie să mă interesez eu de toate măsurile de protecție, dar mi-e cam rușine să mă duc la farmacie și să cer.
Bună ziua dați-mi și mie un pachet de prezervative Durex
Aveți idee cum să cer astfel încât să nu mă fac de râs?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt atat de multe supermarketuri care au case self acum nu stie nimeni ce cumperi

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Iei din supermarket, de pe raft, plătești la casele cu autoservire, nu interacționezi cu nimeni.

| dullcat a răspuns:

Buna.Daca ti-e rusine sa ceri prezervativ de la farmacie, atunci nu esti pregatit sa iti incepi viata sexuala. E simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai bine cumperi din supermarket dacă îți e rușine să ceri de la farmacie. La supermarket îl pui pe banda, e scanat și nimeni nu îți zice nimic.

| ClaRa91 a răspuns:

Mergi la Lidl si i-a singur dupa care te autotaxezi la casele fara casier. Dar de ce nu vine ''iubi'' cu ele, Ana?

| Kren a răspuns:

16 ani... De ce vă grăbiți așa tare să faceți sex nu pot să înțeleg. Nu e mare chestie actul în sine, nu e vreo mare realizare.

| MagureanuOlecoOvidiu a răspuns:

Daca te intreaba casiera la ce folosesti prezervativele, spune-i ca le umpli cu apa si le arunci de la balcon, in capul trecatorilor care trec pe trotouar!

Fi desteapta, ce dreaqu...