| valicamariana a întrebat:

Buna seara,cand fac dragoste cu iubitul meu nu prea simt mai nimic uneori nu simt nimic, dc? De foarte putine ori sa am orgasm si atunci cand fac eu si dupa cand face el trece tot si parca nu simt nimic, e o problema?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cauze pot fii multe:
- posibil nu ti se face nici un fel de preludiu ca sa te exciti
- poate partida sexuala dureaza foarte putin timp
- poate baiatul nu esteprea dotat si are un cuc foarte mic sau subtire

| mihai69 a răspuns:

Problema se pare că e de compatibilitate.

| dullcat a răspuns:

Buna.Poti fi multi factori implicati si te sfatuiesc sa citesti articolele de mai jos.Totodata, un procent foarte mare de femei nu poate ajunge la orgasm doar din penetrare, ci e nevoie si de sex oral etc. iar asta tine de partener.Si aproximativ 10-15% din populatia feminina nu va experimenta niciodata orgasmul.

https://www.doc.ro/......sihologice

https://www.romedic.ro/......icol/14677

| mastadont a răspuns:

Cauzele pot fi multe, însă există o singură soluție, explorează diferite variante, poziții, cere-i prietenului să-ți facă cunnilingus, etc. Din câte am observat eu la femei, acestea au de obicei anumite poziții în care pot avea orgasm, sau chiar uneori ajung foarte greu la orgasm vaginal preferând orgasmul clitoridian cu limba. Am avut în trecut o prietenă care exact ca tine pățea, senzația din cursul sexului vaginal era foarte slabă și nu reușea nici cum să ajungă la orgasm, am încercat toate pozițiile și nimic, dar când îi făceam cunnilingus însă ajungea foarte rapid la orgasm excitarea fiind atât de mare încât tremura din toate încheieturile happy
Încercați lucruri noi până găsiți soluția optimă, să nu-ți fie rușine să-ți explorezi corpul și comunicați, spune-i mereu iubitului cum să se miște și ce te excită nu-l lăsa doar pe el să preia inițiativa și să ghideze partida de sex doar în direcția dorită de el, preia și tu controlul și experimentează, sunt sigur că, până la urmă, vei descoperi un mod în care să ai un orgasm satisfăcător.

| DeaconuCorina a răspuns:

Da, este o problema mare. Consultați un medic sexolog pentru a remedia problema pe care o aveți.