| prostulprostilor2022 a întrebat:

Buna seara care e diferenta dintre s*x si dragoste? Sincer nu stiu de ce de la un timp ma cam pasioneaza lucrurile astea oare e de rau? Pls daca cineva ma recunoscut va rog nu aratati

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Dragostea implica sentimente puternice si trece prin inima amandorura, pe cand sexul trece numai prin organele sexuale si poate fii facut cu orice prostituata pentru care nu este nevoie sa ai sentimente de nici un fel.

4 răspunsuri:
| FredericChopin a răspuns:

Deci diferența e că în societatea noastră nu se poate vb de SEX și că sună "cam vulgar" ei s atunci se spune "dragoste" oricum nu nu e nimic ANORMAL vine un timp când pe TOȚI nu PASIONEAZA așa ceva deci în concluzie ori că spui /zici SEX ori că spui DRAGOSTE e același lucru bine acum depinde și de CONTEXT de ex dacă spui nu știu Toată DRAGOSTEA mea pentru tine atunci nu nu se referă la SEX dar daca spui aseară am făcut DRAGOSTE cu ANA da atunci se referă la SEX

| dragosnaste a răspuns:

E foarte rau mori in 2 zile pocaiestete! 11! 111

| prostulprostilor2022 explică:

Mai ales că era....prima DATA nu viața ta păi acest moment ar fi trebuit să îl dai persoane ei dragi cu care sa i fii alaturi TOATA VIATA ( asta NU e de la MINE și din popor)!

| prostulprostilor2022 explică:

În concluzie Te ai GRABIT câ FATA la MARITIS