Pai daca ia anticonceptionalele mereu la timp si baiatul foloseste prezervativ... iar prezervativul ramane intact...
Mai siguri de atat pot fi?
0% şanse!
Slabe sanse, foarte slabe. Deci nu iti face griji
Si ca fapt divers, daca a folosit prezervativul, de ce ai folosit si anticonceptionale? Daca nu ai un motiv de la medic in special (sau alte probleme), asa fara un rost... nu este chiar indicat sa iei.
Am avut chist acum 5 luni. Am luat tratament. Și încă îl continui, chiar dacă a trecut perioada de tratament. Este posibil ca de la tratamentul "prelungit" de mine, să îmi întârzie menstruația luna aceasta?
Daca pastile AC sunt folosite zilnic si pe cat este posibil mereu la aceeasi ora, cea stabilita, protectia contraceptiva instalata in organism este de 100%. Reiese ca este cu totul IMPOSIBIL sa se poata forma o sarcina, chiar si in cazul in care in toate cele 28 de zile a ciclului menstrual stabilizat la lungimea IDEALLA (21 zile in care sunt folosite pastilele AC active + cel 7 zile de pauza), chiar si in cazul in care in toate cele 28 de zile sperma este ejaculata in vagin, este cu totul IMPOSIBIL sa se poata forma sarcina. Este absolut INUTIL, ILOGIC si IRATIONAL sa se foloseasca prezervativul ca metoda de protectie contraceptiva.
Multa sanatate!