| PussicatDolls a întrebat:

Cat de grav ar fi daca as avea relatii intime cu prietenul meu si in primele minute am face-o neprotejat? As putea ramane insarcinata? Sunt multe zvonuri cum ca acel lichid preejaculator contine spermatozoizi si poate fecunda un ovul, dar am auzit si varianta ca este doar un ajutor de lubrefiere si nu se poate ramane gravida decat prin ejaculare propriu-zisa.

Astept parerile dumneavoastra!

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sex neprotejat te poate costa enorm, o posibila sarcina sau o boala venerica!
Parctiac in primele secunde cand baiatul introduce penisul, se elimina un lichid crea poate contien si sperma si care te lasa insarcinata, chiar daca nu ejaculeaza in tine sau pune mai tarziu prezervativ.
Cea mai cretina ideea este sa nu folosesti prezervativul de la inceput, pentru ca poti regreta toata viata pentru un nimic.
Prezrevativul nu musca, nu doare, nu te manaca, nu iti irita pasarica, atucni de ce nu la-ti puend e la inceputul partidei?
De ce ati vrae sa sriacati atat de mult? Pentr placerea baiatului?
Te asigur ca nu-l doarre pe baiat daca tu ramai gravida!

| kandaraki a răspuns:

Foarte grav, ai putea ramane pe viata socata de gravitatea situatiei si poate nu vei mai face sex si nu s-ar mai inmulti asa persoane ca tine!

| Nectarios a răspuns:

Cu siguranță poți rămâne însărcinată, asta dacă ești în perioada propice.

| Cipikao201031 a răspuns:

Sunt destule cazuri de femezi care au spus ca au ramas insarcinate de la Lichidul pre-ejaculator deci ti-as recoamanda sa iei o mica pastilawinking

| DonnFernandez a răspuns:

S-a demonstrat prin studii de laborator ca riscul de a ramane insarcinata este crescut inca din primele 30 de secunde.
1. In lichidul preejaculator contine spermatozoizi.
2. Pe canalul ependima se afla spermatocite, astfel incat lichidul preejaculator poate sa le preia in fluxul sau/drumul parcurs.

Acesti factori sunt variabili de la o persoana la alta, pentru ca reflexul de scretie al lichidului preejaculator este variabil(poate aparea in primele 30 de secunde, sau dupa 3-4 minute)

| AlinFrb a răspuns:

Lichidul pre-ejaculator nu te poate lasa insarcinata dar este un lubrifiant natural destul de bun.