Odata ce te-a cautat, e clar ca regreta ce a facut in vara si mai ales denota faptul ca acum e singur si in anumite clipe sa gandeste la tine.Nu stiu cat a durat relatia voastra, ca sa pot sa il invinovatesc prea mult sau nu. Poate in acel moment mergea mai prost relatia lui si cunoscandu-te pe tine, nu stia ce sa faca.sa o lase pentru tine sau nu.Probabil telefonul ei a venit cand inca nu era decis ce sa faca.Nu spun ca e frumos ce a facut el, dar nu e un capat de tara. Daca regreta si tine la tine, e pacat sa pierzi un baiat la care tii pentru o singura greseala. Daca aceasta se va repeta vreodata in viitor, atunci ai tot dreptul sa ii dai papucii, pentru ca da dovada ca e predispus sa calce pe alaturi si atunci te va face sa suferi!
Pana atunci, mai da-i o sansa, dar nu iti pune sufletul pe tava, sa nu stie de la inceput ca tii la el, fii mai indiferenta, ca nu ai ce pierde!
Nu am mai citit atata din clasa 5 , ok esti chiar draguta cum povestesti, si am sa te ajut cu ceva! Nu iti pot zice ce sa faci, nu sunt Dumnezeu si sunt sigur ca te poti descurca si singura, tu sti deja raspunsul la intrebarea care tu ne ai adresato dar vrei ca cineva sa ti l confirme! (am sa o fac eu) Da! mai dai o sansa dar incerca sa fii mai serioasa ai si tu grija de el sa nu mai fuga la alta... dar in acelasi timp controleazati semntimentele in caz ca iti face o "faza" sa fii in garda! :* bafta; x
Draga mea, ai scris un ROMAN mi-a luat o gramada sa il citesc, dar eu zic ca daca ti la el foarte mult mai dai o sansa sa vezi poate, poate.
ciau :*
Daca ai sentimente pentru el ar trebui sa te gandesti bine. Cu toate ca te-a ranit de aceasta data poate fi altfel. Insa nu te baza pe asta, ar trebui sa fii precauta. Eu zic sa petreci mai mult timp prin preajma lui inainte de a lua o decizie sa vezi daca e serios sau nu.
Si nu vad care e problema ca nu te-a sunat. Probabil nu a putut.
P. S: Incearca sa povestesti mai pe scurt.
Te inteleg perfect, dar ia un sfat bun de la mine, fii mai indiferenta cu el sa vezi cum te va suna in iecare zi si va avea si bani sati scrie si tot, cazuri de acestea stiu o sumedenie, asa ca lasa-l si vei vedea rezultatul, te va suna bine daca nu nici tu nu-i da nici un beep, imi pare rau micutzo de tine, te intelg ca il iubesti cit de putin
Depinde ce simti TU! Asta depin de numai si numai de tine si de sentimentele tale. Ce iti zice inima? Daca tii atat de mult la el as zice sa continui dar atata timp cat si-a batut joc de tine atunci...eu zic ca sa-l las. sau ( ) sal supui unui test sa vezi daca te merita...depinde de tine! Sper ca te-am ajutat fundita PLZ
Aaa nici eminescu nu a scris atat la Luceafar uh ai scris 102 strofe (cum ar veni) si el doar 99 Bv