După mine cuminte înseamnă să aibă niște principii sănătoase de viață și să nu caute să aibă de câștigat de pe suferința altora. Ceea ce nu implică să fie virgină, ci pur și simplu să dea dovadă de aristocrație, să fie foarte selectivă în ce privește bărbații cu care face sex. Asta nu înseamnă deloc că numărul lor trebuie să fie foarte mic ori să facă asta foarte rar. Pur și simplu să caute doar compania bărbaților de la care are ce învăța și care cred în aceleași lucruri ca și ea.
Si daca nu mai e virgina dar are eventual o cariera de succes si e independenta si pe picioarele ei si isi plateste singura sucul/biletul la film nu mai e cuminte, nu?
Suntem in 2018 boss
PS: Sa-i spui iubitului ca alea cuminti o sug numa' in BMW
PS1: Daca de asemenea face sex cu acelasi barbat timp de X ani e o mare c.rva, nu?
O fata cuminte te duce cu gandul la o fata care isi vede de ale ei duce o viata cumpatata fara excese e preocupata de scoala si de alte activitati constructive. Acum fiecare privim lucrurile in mod subiectiv. Bineinteles ca o asemenea persoana nu duce o viata promiscua ci mai degraba te face sa crezi ca e inca virgina. Insa nu implica asta neaparat poate sa aiba si o relatie cu cineva caruia sa i fie fidela 100 la % si conduita ei sa fie exemplara.
Depinde de cum priveste fiecar situatia, o fata care nu este virgina dar care a realizat ce a facut si care este linistita si la locul ei este cuminte, dar in limbajul urban o fata cuminte in aensul cel mai larg se refera la o fata care nu face rautati, e mereu la locul ei, posibil tocilara si care nu e destrabalata, mai pe scurt, care nu e rebela.
Nu are treaba cu virginintatea. Daca are un iubit si face sex de 3 ori pe zi, ce? O face panarama asa ceva? Nu. Nu are nici o legatura. Una cuminte nu o vezi la colt de strada cu pantalonii rupti in fund care isi baga si scoate la fiecare 2 cuvinte. Nu in cluburi. Nu beata cu fiecare ocazie. Chestii de genul. In mintea mea.
Nu trebuie sa fie virgina neaparat. Pur si simplu la locul ei, nu iese din reguli etc.
Buna!
O fata cuminte...nu tine de virginitate.Inseamna sa fie la locul ei, sa nu aiba de castigat de pe suferinta altora, ci pe propria ei munca.
Eu descriu o fata cuminte : "Sa aiba activitati constructive, cumpatata si preocupata de studii.