Daca s-au despartit de comun acord si se inteleg bine...ne e prea stanjenitor! Desi nu te simti tu confortabil stand langa cel pe care l-ai iubit si cu care nu mai esti impreuna
Buna.
Depinde de cei doi. Eu tin minte ca am avut aproape mereu 2 colegi care au fost impreuna, dar dupa ce s-au despartit fiecare a stat separat si gata.
Daca chiar tineti unul la altul, de ce nu?
Daca va despartiti, apoi fiecare sta unde vrea si gata. Nu e mare lucru. E putin inconfortabil sa il/o vezi zilnic, dar asta e.
Deci parerea mea e ca e ok.
Uite draguta. O prietena a avut o relatie cu un baiat din clasa. Daca va iubiti. Nu va fi stanjenitor..Pentru ca o relatie stiu ca nu dureaza vesnic.Dar daca va iubiti poate sa dureze ceva timp..Si dupa despartire..Baiatu o sa se obisnuiasca..Si o sa fie totu ca inainte. Prieteni!
Cam asa i s-a intamplat si BFF-ului meu si apoi au ajuns sa se urasca si sa nu isi mai vorbeasca!
Daca se iubesc, de ce nu?
Asta e riscul pentru ca nu ai de unde sa stii cat vei fi impreuna cu o persoana. Daca se despart, pot ramene prieteni(sau cel putin o relatie ca intre colegi) sau se pot ignora total.
Mie nu mi-au placut niciodata astfel de relatii, nici macar cu colegi de liceu, d'apoi cu un coleg din clasa.Imi place sa ma inteleg bine cu toti, dar nimic mai mult.
Eu am patit asta recent, am stat cu o colega vreo 3 luni iar apoi ne-am despartit, a fost putin ciudat cand ne-am intalnit din nou la scoala si nu prea ne vorbeam, dar incet incet lucrurile isi revin la normal, eu zic ca sa incerci
Nu ştiu, că n-am trecut niciodată prin aşa ceva. Dar să vezi câte relaţii au fost dintre colegii mei de clasă...
beausingurlamasamea întreabă: