La o emisiune geniala (Brainiac) au testat stiintific parfumul cu feromoni, si au ajuns la concluzia ca feromonii nu se pot tine in sticla.
Deci, mai bine cauti un parfum bun, nu o teapa.
Cred ca asta e emisiunea, n-am stat sa ma uit la filmulet, eu o vazusem demult pe Discovery: https://www.youtube.com/watch?v=aSZajwsq1mM
Si cand l-a vazut pe uratul ala s-a speriat blonda, daca fetele erau oarbe poate tinea faza
)) Si-au luat niste prieteni, au pus bani si si-au comandat si am iesit intr-o seara in oras, eram la unu acasa, ei s-au dat cu parfumu ala si mi-au spus sa-mi dau si eu, dar i-am refuzat, nu-mi placea mirosul... Seara ei n-au combinat nimic, intre timp eu ma lingeam cu una ) Mai bine iti iei un parfum deosebit, iti garantez ca va avea un efect mai mare mai ales daca te si aranjezi...
Multumesc frumos pentru raspuns ) foarte convingator
Ati facut si sex?
Nu
Merita desigur, si corpul nostru are feromonii care se degaja in timpul actului sexual
Cel care a creat asta a spus ca omul are alte mecanisme decat mirosul,asta pentru ca numai ne alegem partenerii dupa miros abilitatea s-a pierdut sau nu se pot reproduce acei feromonii umani,o femeie pune pret pe alte chesti nu pe cum mirosi tu crede-ma,vocea,inaltimea, frumustea, situatia materiala, cracterul alfa tu te dai la una urata daca miroasa frumos? nu cred
un alfa nu are nevoie de parfumurii, bine alfa nu esti asa ca numai visa la vise si da banii pe aiureli
Nu asa se seduce.Dar daca asta e varianta ta, da-i inainte.Parerea mea e ca un barbat adevarat isi ia sacolul preferat pe el, ceasul pe mana, se da cu 2 jet-uri de parfum italian pe gat si iese degajat la agatat.
anonim_4396 întreabă: