In majoritatea cazurilor sunt persoane care asteapta validare din partea celorlalti si se lauda cu ce nu au facut, sau ca sa nu para mai fraiere. Pe principiul daca stai cu un om 7 ani e mai nasol decat daca in cei 7 ani ai schimbat 30 de parteneri.
Cum doar 20% dintre barbati atrag sexul frumos majoritatea mint numarul lor, lauda de sine e o prostie, o lipsa de inteligenta, un barbat frumos nu trebuie sa se laude
Superficiali!
Daca la barbati e tolerata laudarosenia (desi de prost gust), pentru ca trebuie sa depuna ceva efort sa seduca femeile, la femei e jalnic.
O femeie trebuie doar sa fie disponibila! Nu e nici o realizare. Ca sunt frumoase nu e vreun merit, e ceea le-a oferit natura.
Indiferent de gen mi se pare o absurditate să te lauzi cu cine și cu ce ai făcut, aceste lucruri sunt chestii intime care trebuiesc să rămână în relația a doi oameni nu să fie publicate peste tot așa cum se practică după o " despărțire".
De lăudat sunt persoanele care au rămas cu măcar o persoana din alea multe și lângă care a realizat lucruri, a evoluat și lângă care se simte bine.
Și eu am aceeași părere despre ele ca tine. E doar nevoia de validare, cum s-a zis și mai jos.
Evident că nu este motiv real de laudă și că o fac doar pentru validare, dar și de dragul de a nu fi singuri/e cu orice preț (chiar și cu prețul de a rămâne, de ochii lumii evident, în relații toxice și disfuncționale sau în așa numitele relații ''de formă'' - dacă știi ce vreau să zic).
Vezi că ți-am lăsat mesaj privat.
asinedthereal întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: