anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cine poate sa ma ajuta cu un sfat intr-o problema de a mea, si rog ce-i sub 19 ani sa treaca peste intrebarea aceasta..deci sunt impreuna cu o fata de un an, o iubesc la nebunie si nu pot fara ea.dar cu vreo 4 luni in urma eu am schimbat-o si i-am recunoscut in fata.ea m-a iertat.dar de atunci relatia noastra merge rau.a trecut 4 luni si ea a zis ca a uitat tot ce-a fost.dar se comporta cu mine rece, indiferenta..are momente de astea...in rest ma iubeste, eu simt si vad asta la ea ca e nebuna dupa mine.dar citeodata e indiferenta prea tare, imi spune ca nu mai vrea cu mine..trebuie sa vorbesc ca un copil cu ea sa nu o supar, ca daca se supara se incepe cu vorbe urite la adresa mea si dupa care isi cere scuzeca era inervata sau poate sa zica ca a spus tot special sa-mi faca dureros...atunci cind am schimbat-o ea ca sa-mi faca dureros a iesit cu altul, dar nu s-au sarutat nu a fost nimic,, doar a iesit o seara..acum nu stiu cum sa procedez, sa fiu si eu indiferent putin ca s-o fac sa se comporte normal cu mine dar mii frica asa sa n-o pierd pentru totdeauna,, nu stiu ce sa fac..cine poate sa ma ajute cu un sfat..ca o iubesc la enorm si i-am fost primul barbat, ea are 19 ani dar eu 20..stiu ca eu sunt vinovat ca am schimbat-o dar a fost si vina ei atunci ca se comporta prea mofturoasa cu mine si nu mai aveam putere si m-am dus la alta.ce sa fac acum? sa ma fac putin indiferent? sau sa mai astept?

11 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu ai fost de vină, de ce ai fost cu alta atit timp cit erai cu asta, acum stai si suferă, ca fata asta are toate motivele sa se poarte asa cu tine, voi in loc sa va dati timp, sa va cunoaste ti bine, sariti direct in pat, si după aia constati ca fata e mofturoasă, si nu e zîna care ti o doreai, si asa incepi sa le schimbi ca pe ciorapi, si pină la urmă nici una nu e bună, si tot la prima te intorci, dar surpriză, ea nu te vrea, sau daca te vrea, se poartă cu tine in asa fel, incit sa renunti tu la ea, ca ti ai bătut odata joc de ea, acum e rindul ei sa i si bata joc cum vrea ea de tine, te are la degetul ei mic, de la mina sau picioruș, care vrei tu.Ai fost fraier, atunci stai si suferi.

| corbulalbrosu a răspuns:

Cel mai indicat ar fi ca fiecare sa va cautati fericirea separat in relatii cu adevarat de iubire. Mai tarziu va fi mult mai dureros insa finalul va fi acelasi. Se pare ca ea a inteles, urmeaza ca si tu sa te dezmeticesti.

| neutrino a răspuns:

Mai schimb-o inca o data, si de atatea ori de cat este nevoie.

| SkyPilot a răspuns:

Din pacate din relatia voastra a ramas numai ambalajul. Continut nu mai este. Cineva care iubeste nu o face cand si cand iar in rest este indiferent. Sentimentele fetei s-au dus, are momente cand are nevoie de atentie si cauta o iluzie in bratele tale. Iar tu daca o iubeai aveai rabdare cu ea si nu "o schimbai". Iti pare rau sa iti pierzi "proprietatea" dar dragostea ta pentru ea este o iluzie. Ai putea avea o discutie cu ea in care sa lamuriti lucrurile - ce nu merge si ce e de facut, daca e ceva de facut. Daca nu ajungeti la o intelegere, mai bine va despartiti acum.

| adrian195 a răspuns (pentru SkyPilot):

Pai cate discutii deja am avut... zice ca ma iubeste dar ii frica sa nu repet iar greseala mea...i-am dovedit ca asa ceva nu va fi. zice ca gata se schimba dar iar incepe sa se comporte asa..nustiu la ce sa ma mai gindesc

| SkyPilot a răspuns (pentru adrian195):

I-ai dovedit ca se poate, ca nu se poate nu prea mai ai cum sa ii dovedesti. Peste lucrurile astea multi dintre noi nu pot trece niciodata. Si eu sunt unul dintre ei. Daca mi-a facut odata ceva, nu mai pot avea vreodata incredere si pun capat relatiei.
Incearca sa ii arati ca o iubesti. Flori, complimente, momente frumoase... Poate merge.

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Pe scurt... asta nu e o RELATIE! mai bine o lasati balta si va despartiti pentru ca e clar ca amandoi suferiti si ca oricum o data si o data ori ea ori tu veti pune punct. Din moment ce ea te injura si spune numai cuvinte urate la adresa ta... voi sunteti impreuna pentru ca relatia voastra ( din cate ai spus tu) a devenit ca o obisnuinta, ceva ce faci in fiecare zi de 4 ani

Răspuns utilizator avertizat
| Șurubelniță a răspuns:

Salut, sincer ai o atitudine de catelus. Cauti sa nu-ti superi prietena, iti pierzi identitatea, devii ceva ce nu esti. Mie mi se pare ca mai mult face misto de tine, nu mi se pare ca te-ar iubi.
Oamenii nu se schimba, devin tot mai mult ceea ce sunt ei cu adevarat.
Nu stiu ce satisfactie poti sa ai atunci cand ea este indiferenta, ai putea avea doar daca esti masochist.
Ideea e urmatoarea : faci prea multe si obtii prea putine.
Faptul ca o iubesti nu schimba cu nimic ecuatia problemei. Tu probabil ca te-ai indragostit de felul cum era in urma cu ceva vreme. In timp s-a schimbat, a devenit mai mult ceea ce este cu adevarat. Practic nu mai e aceeasi persoana. In cazul acesta nu ai cum sa mai ai aceeasi satisfactii.
Poti vorbi cu ea pe tema aceasta si sa-i spui ca nu iti place atitudinea ei indiferenta. Daca intelege e ok, daca nu, nu dispera! Fete mai sunt gramada, unele dornice de a te iubi pentru ceea ce esti, care sa nu fie indiferente cu tine, care sa te accepte asa cum esti.
Alegerea e a ta, tu decizi.

| Constantin_Roibu_1994_T7BK a răspuns:

Salut!
Ea acum te are la mana si stie ca o iubesti ca un nebun dar de fiecare data cand tu plangi in fata ei ea se simte razbunata si tot odata este si fericita. Daca te ierta cu adevarat nu era rece ea incearca acum sa iti fie superioara ceva de genu Eu nu m-am dus la altul tu esti cel care ai gresit.Da ai dreptate sa fi putin indiferent ca nu strica daca u esti in limba dupa ea ea profita de acest lucru asa ca sa te schimbi putin nu strica nimic

| MoxiMonny a răspuns:

Mai bine vorbești cu ea și lămuriți problema. să fim serioși acum.