Dap, se pot transmite boli ca hepatita B sau C, eventual HIV. Desi sansele sunt relativ mici.
Oare apar simptome după chestia asta? menționez ceva ce am uitat să menționez înainte și anume că tipa tot avea o tusa insistenta!
A, da: tuberculoza. Se poate lua si ea.
De citit: https://www.phoenix-hospital.ro/......otriva-lor
Intrebarile astea si multe altele sunt motivul pentru care in scoli trebuie introdusa educatia sexuala cu forta.
Nu patesti nimic, nu mai asculta toate povestile, chiar daca is spuse de doctori.
Iti garantez ca nu vei pati nimic, ce boala sa iei, bolile nu se iau, doar daca o avea stiu si eu infectie sa iei ceva o bacterie, in rest cum zic, povesti.
Daca erau ce se povesteste, specia umana era disparuta de mult timp.Gindeste ca pe vremuri de la bohat la sarac mergeau la femei la bordeluri deci inca sintem pe aici
Respectiva te-a invitat la un sex, dar tu nu ai înțeles asta; ai crezut ca e doar un handjob; trebuia sa preiei și tu inițiativa, după treaba descrisă de tine.
Slabe șanse de BTS, dacă s-a întâmplat cum zici tu. Și mai mici șansele DACĂ după ai folosit apa și săpun.
Imediat după treaba asta am sărit din mașină și am fost la baie și am ținut pielea maciucii închisă si am umplut-o cu urină așa am înțeles că ai evita bolile dintr un prieten Deci în concluzie am închis Măciuca și am umplut cu urina, după când am venit acasă Am făcut aceeași chestie și după aceea am spălat cu apă și săpun
Normal ca se poate transmite pentru ca saliva conține ADN și ar fi mai bine sa meargă la un doctor sa facă un control