| AnonimulTPU a întrebat:

Bună seara comunitate TPUhappy. Prietena mea cea mai bună m-a rugat să vă întreb ceva. În această vara ea s-a sărutat cu un băiat, pe buze, normal.Este colegul ei de clasă şi acum este foarte îndrăgostită de acesta.Eu nu am ştiut ce sfaturi să îi dau, aşa că vreau să îmi spuneţi ce ar putea să facă. Nu ştim dacă respectivul băiat o place, deşi îi mai face cu ochiul şi se mai uită la ea zămbindu-i larg. Dau fundă cui poate să îi dea nişte sfaturi şi restul primiţi voturi.Menţionez că este în clasa a 8-a.

Răspuns Câştigător
| ignore a răspuns:

Din ce ai spus ar putea sa o placa sau doar sa fie mandru k a pupato. depinde si motivu pentru care sau sarutat (Daca a fost provocare nu e o place (Desi daca nu o placea putea sa refuze)depinde.
insa daca ea il place tr sa mai vb cu ea. sa vada si alte semne(Daca o cauta daca vb cu ea daca incearca sa o faca geloasa daca se uita l ea daca ii mai zambeste. ) trebuie sa se mai apropie de el. si sa fie atenta la comporamentu lui.

4 răspunsuri:
| Mann02 a răspuns:

Pai sa aiba o discutie si daca si el o place totul e cul big grin

| AliceHamingway a răspuns:

Pai daca s-a sarutat cu el normal ca poate fi cu el si din moment ce au facut asta sunt iubiti oricum nu stiu ce sfat sa dau est intr-a 7 si nu am fost cu nimeni nimic odata

| AnonimulTPU explică:

Salutare tuturor! Vă mulţumesc pentru răspunsuri şi vreau să vă zic că a sărutat-o la jocul numit sticluţa,mulţi au refuzat atunci să se sărute unii cu alţii, dar el a fost de acord din prima să o sărute, nu a făcut fiţe.

| Drinny90 a răspuns:

Ehh.nu stiu ce sa spun dar daca se plac se plac happy nu ii poti da ordine inimii. Sunt sigura ca vor gasi ei doi un raspuns mai tarziu happy