Oamenii se schimba nu raman mereu in felul in care tu i-ai cunoscut, in ziua de azi este foarte posibil si rar dai peste cineva care sa ramana acelasi fata de tine, este greu, si doare, suferinta este mai apasatoare si mai de lunga durata decat iubirea pe care i-ai purtat-o dar la un moment dat apare alta persoaana, care te face sa-l iubesti care te face sa iti uiti trecutul chiar daca parea imposibil si baiatul care te-a facut sa suferi isi da seama de greseala pe care a facut-o si ceea ce a pierdut, dar e prea tarziu.
E posibil.
dar e si trist in acelasi timp.
Ar trebui sa ne obisnuim cu ideea ca oamenii se mai SCHIMBA, timpul si INCERCARILE vietii ii schimba.
Trebuie sa traim clipa si sa nu ramanem blocati in trecut. Ce-a fost s-a dus important e ceea ce faci acum in PREZENT ca sa schimbi ce? VIITORUL!
Dada. Sufletul omului e un mister... oricum depinde doar de el daca vrea sa continue asa, sa ramana blocat, sau sa faca ceva in sensul acesta pentru a isi continua viata.
Pentru ca vezi tu asa e omul fals, cu 2 fete cum ai vreau sa te cuceresc? injurandu-te? Dupa ce ma satur de tine si esti gata cucerita imi dau arama pe fata, adica o sa apari asa cum esti tu cu adevarat adica un rahat, totusi mai sant si oameni speciali f. putini iar daca traiesti din amintirile de la inceput e o mare greseala zic eu, pierdere de vreme, ca si cand motanul Silvester a murit si tut tot plangi dupa el aducandu-ti aminte doar de faptele bune ale acestuia uitand de cate belele ai facut e ca si cu armata toti isi aduc aminte cu fericire de clipele de acolo dar numai ei stiu ce greu a fost parerea mea e ca tot timpul trebuie sa traiesti prezentul restul sant aburi
Totul este normal la varsta adolescentei, si de multe ori nu numai in aceasta perioada. Relatiile sunt trecatoare, iubirile raman in noi toata viata, fac parte din trecutul nostru si nu pot fi sterse la comanda. Important este sa ne bucuram mai departe de clipele frumoase de care am avut parte, si sa tragem invatamintele cuvenite din amintirile mai putin frumoase. Nu putem schimba cursul vietii dupa bunul nostru plac.
Mergi pe strada si uita-te la chipurile oamenilor. Toti cei pe care ii vezi incruntati, posomorati si etc traiesc in trecut sau in viitor(unul trist)...asa-i ca sunt multi?
E posibil, pentru ca avem nevoie de ceva care sa ne duca mai departe si multora le raman doar amintirile sau planurile de viitor...e trist, dar e adevarat. Noi nu prea stim sa ne traim viata, existam si cam atat...
Oamenii mereu par a fi ceea ce nu sunt. După mine acel om nu trăieşte prea bine, dar treaba lui. Ar trebui totuşi să încerce să schimbe asta.
Fiecare are mometele lui in care traieste in trecut.Fiecare are amintiri placute care uneori ai fac ziua mai buna, dar ce te faci cu cele naspa? Eu am observat ca tu ai trecut recent printr-o despartire(am mai vz un cmm de al tau)si e normal sa te gandesti la ceea ce a fost minunat si placut legat de fostul. Unii fac asta si dupa ani stai lina e in functie de caracterul fiecaruia.Trebuie sa treci peste desii nu e usor si sa vezi partea plina Paharului.Fi optimista si nu uita sa zambesti :-p.
Buna seara, eu merg pe ideea no love life, eu nu concep viata fara iubire intr-o forma sau alta, in trecut nu se poate traii, te va trage dupa el si te duci
Da, este posibil, insa il va amagi foarte tare, il va antisocializa, exterioriza, il va face sa urasca majoritatea lucrurilor, sa il faca fara chef de viata, sa nu traiasca ci doar sa se rezume la existenta. Stiu ce spun deoarece spun din proprie experienta. Ce-i drept, nu m-a obligat nimeni sa zic anumite lucruri frumoase unei persoane care nu merita nici 10% din acelea. Si da, inca ma gandesc la anumite lucruri.
O seara buna, sau o zi buna, depinde cand o sa citesti raspunsul.
"Omul care la inceput era diferit de altii, si intr-un final s-a dovedit a fii la fel ca toti ceilalti"
Urăsc când aud o chestie de genul.
Era diferit dar într-un final s-a dovedit a fi ca toţi ceilalţi.
Nu-i adevărat. Doar că te-a dezamăgit într-o chestie sau s-a schimbat nu înseamnă că este ca toţi ceilalţi.
Păi cum?! Azi îl iubeşti, e diferit şi super de treabă şi mâine dacă îţi dă papucii îl urăşti şi e la fel ca toţi ceilalţi? Un om nu se schimbă aşa de repede pe cât crezi tu.
Desi nu am fost cu o persoana m-am indragostit de ea cu adevarat pentru prima data.Era cu mult timp in urma..si din cauza ca am fost o rusinoasa,infumurata si o ignoranta lucrurile nu au mers tare grozav.Ii placeam dar era pe de o parte si el rusinos,lucrurile s-au intamplat intr-o excursie,apoi s-a transferat la alta scoala si in mod normal trebuia sa-l uit din moment ce nu s-a intamplat nimic intre noi,doar chestiile dragute si gingase cum ar fi"apararea de alti tipi porcosi,priviri fixe lungi si alte chestii".Am incercat sa-l uit,sa nu ma gandesc la el insa de fiecare data cand il mai zaream, o data la cateva luni cand mai venea pe-acasa si cand mergeam eu la bunica si ni se mai intersectau drumurile inima mea simtea aceleasi lucruri. Poate e vina mea, mai mult ca sigur, insa asta e, n-am ce face.Imi accept greseala si sufar.In fiecare noapte ma gandesc la el, imi imaginez cum ar fi sa fim iubiti si cum ma strange in brate.L-am vazut din nou acum cateva saptamani impreuna cu o fata, incerca sa o sarute, o lua de mana, o imbratisa..era diferit un pic de cum il stiam, de fapt nici nu l-am cunoscut bine ce tot vorbesc..insa am vb cu un prieten,nu avea nimic cu fata aia. dupa parerea lui "era doar o chestie pe care o fac des adolescentii", o chestie care iti distruge inima. dragut.Din cate mi-a zis prietenul meu, tipa ar fi zis despre "crush-ul" meu ca are fite.Din cate l-am cunoscut eu chestiile frumoase, privirile lui, ochii lui si vorbele lui stiam ca sunt sincere..insa asta e. Poate m-am inselat. Poate s-a schimbat.dar asta nu face ca prezenta lui in fiecare seara sa persiste si sa fie aproape de mine.
Stiu ca nu am niciun raspuns pentru intrebarea ta sau nu te-am ajutat cu nimic, dimpotriva iti multumesc eu ca am avut ocazia sa-mi descarc putin inima si sufletul. Fundita ti-o dau eu Multumesc
Intre iubire si ura e doar un fir de ata asa ca trebuie sa ai grija, si eu am patit-o cu o fata si inca o mai iubesc dar am invatat sa traiesc fara a ma gandi zi de zi la ea cu timpul o sa-ti treaca
Probabil s-a intamplat ceva de s-a schimbat atat de mult, mie inca mi-e dor de fostul iubit dar m-am obisnuit cu ideea ca e afemeiat si ca odata ce m-a inselalt ma v-a insela de mai multe ori! Dar acum am langa mine un baiat care chiar ma face sa uit de fostul in timp ce sunt cu el! ♥
Remusopen întreabă: