Mulțumesc, apreciez mult că ți-ai făcut timp să îmi scrii
Unii isi cumpara masina economica
Altii una mare
Altii una istorica
Ce te face sa crezi ca in matrimoniu suntem la fel?
Unii se casatoresc din dragoste
Altii pentru a avea un copil
Altii pentru bani
Si cine stie ce alte motive
Importante sunt principiile tale. Nu?
Unii poate ca fac din interes, alti pur pentru imaginea in fata intregii societati. dar omul simpluo poate face din impuls. Asa simte in momentul ala, ca a gasit pe cine trebuie si ca a dat lovitura in dragoste. Cealalata persoana poate ca nici ea nu realizeaza si tot din impuls accepta sau din interes.
Si dupa ce fluturasi dispar, incep sa apara problemele: de ce duc doar eu gunoiul, de ce nu are chef sa o facem de x ori, m-am saturat sa te aud plescanind/ sforaind etc. Apar frustrari, asa-zise scuze si motive de a te desparti de acea persoana, doar pentru ca in mintea ta de fapt iti dai seama ca impulsul tau nu s-a potrivit cu ce aveai de fapt nevoie. Si de aici marile drame si chinuri de a ramane impreuna, consilieri nereusite, ca in final sa se ajunga la divort. Nu zic, sunt si cazurile fericite de dragoste la prima vedere de tin pana la batranete, deci instinctul a traas cartea castogatoare dar poate ca si cei 2 au stiut ce sa faca pe parcurs pentru a mentine flacara vie.
Deci da, e nromal sa cauti ceva special, important e sa nu cauti acel special in primele momente, nu acolo il gasesti, ci in acea monotonie, in acea acceptiune, in acele rabaturi si sacrifcii reciproce, cand simti ca tot ce conteaza e ca sunteti impreuna.