| lucilucica a întrebat:

buna seara. cum afli cand e perioada de ovulatie daca am luat yasmin sapte zile si apoi nu le-am mai luat? ca dupa doua zile mi-a venit menstruatia si am avut cu inainte cu opt zile va multumesc

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E greu de inteles intrebarea. daca ai luat yasmine 7 zile si apii le-ai intrerupt fara indicatia medicului, in urmatoarele 2-3 luni vei avea mesntruatii si ovulatii neregulate fiindca ti-ai indus un dezechilibru hormonal destul de grav. Nu poti afla cand e ovulatia, eventual poti sti ziua cu teste de ovulatie de la farmacie, dar ea se va instala complet neregulat. De aceea minim 3 luni, dar mai bine 6 trebuie sa folosesti prezervative pentru contraceptie. Fiindca sa presupunem ca faci in fiecare zi test de ovulatie si intr-o anumita zi iti iese pozitiv. Daca ai avut contact sexual neprotejat in ultimele 72 de ore, poti ramane insarcinata, desi stii cand e ovulatia.

2 răspunsuri:
| DiMoDi a răspuns:

Uuuf lucilucica! fă bine şi reformulează-ţi întrebarea că nu se înţelege mai nemnica! sad

| wale a răspuns:

Eu unu nu sunt in stare sa raspund la intrebarea asta dar iti recomand mergi la medic si nu mai lua pastile fara recomandarea medicului