| wpqr1 a întrebat:

Cum pot sa ii spun unei fete ca o plac, dar nu direct? Adica, sa ii spun ceva gen am fluturi in stomac si sa realizeze ea la ce se refera asta. Cel mai bun raspuns va primi funda. Multumesc foarte mult!

Răspuns Câştigător
| Ananas2 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa iti faci curaj si sa ii zici pur si simplu " sti. te plac happy". asa cred ca ar fi cel mai bine dar daca totusi nu poti. poarta'te cu ea diferit de restul fetelor. arata-i ca e speciala happy

| rutanklan a răspuns (pentru Ananas2):

Easier said than done. Women are evil. Adica, de multe ori e mai usor sa mergi in armata decat sa ii zici uneia pe care o placi ca "stii de plac"...

9 răspunsuri:
| zăGhost a răspuns:

Ce-ar fi sa o chemi la o intalnire? [unde e de preferat sa nu stai ca mutul]
Se va prinde singura dupa. ^^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca daca-i spui, o sa te lase inainte sa termine efectul acelor beri, se sperie si te considera un ciudat, dornic de o relatie, disperat dupa ea.
Ai arati prin fapte, o faci sa zambeasca, petreci timp cu ea, si daca e inteligenta, se prinde singura.

Ca cineva o place, si altii i-o spun pe messenger in fiecare zi, fie din clasa fie din toata scoala, fii tu mai unicat si arata-i prin fapte, asa cum restul soclii nu o face.

| rutanklan a răspuns:

Bea 10 beri si nu o sa mai ai problema asta

| Allergikaa a răspuns (pentru rutanklan):

rolling on the floor mai bine bea 3 nu 10 ca sa mai poti si vorbi cevahappy, dar daca nu vrei sa-i spui dirrect si nici sa te imbeti ii poti spune pe messenger sau ii poti spune in fata doar ca nu asa directhee hee
ceva de genu" Nu stiu ce mas face fara tine" sau "daca nai fi tu prin preajma inima nu miar bate atat de repedehee hee" chestii de genu.

| rutanklan a răspuns (pentru Allergikaa):

Hai ma sa fim seriosi. Nu ii spune pe messenger. E penal. Mai bine sun-o.

| Allergikaa a răspuns (pentru rutanklan):

Pai daca e timid... si sunt sigura cai ok adica nu cred ca e foarte marebig grin.

| rutanklan a răspuns (pentru Allergikaa):

Pai o fi timid, dar de aia o sa ii fie mai greu sa mearga sa o vada daca ii zice acolo pe 'cybersphere'... si o sa fie un pic ciudat pentru amandoi cand se vad. Too much tension.

| roxyflory a răspuns:

Pai incearca sa ii bati apropouri de genu accelas gen de muzica imi place si mie, si mie imi place serialul x cred ca avem multe in comun si cred ca ne-am completa unu pe altu succes si funda