| GangsterQuinn a întrebat:

Bună seara!
Cum vi se pare ideea de a dori o fata doar pentru sex și nu pentru a avea o relație cu ea?
Și credeți ca o fata și-ar putea dori același lucru? Mulțumesc.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca poate exista o astfel de posibilitate chiar si la aceasta varsta in cazul prieteniilor fara beneficii. In mod sigur, gasirea unei fete care sa accepte o astfel de relatie constituie cea mai dificila misiune privind rezolvarea dorintei/problemei tale. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista acest lucru,se numeste "Prieten cu beneficii".
Pe scurt, sex fara relatie.
Da, exista, rare cazurile, dar exista.

| Alicezzz a răspuns:

Da sunt si fete care isi doresc doar sex fara relatie sau implicare emotionala dar tr sa le cauti tu, ca nu vin singure! Dar e greu sa menti o "relatie" care sa implice doar sex fara sentimente, gelozie si fiecare cu viata lui etc...

| alexandru0sorin a răspuns:

Man bineinteles ca si o fata si-ar putea dori o fata doar pentru sex si nu pentru a avea o relatie cu ea. exista si oameni care nu sunt heterosexuali si in opinia mea trebuie reprezentati ca altfel continuam sa avem concetateni care nu accepta asa ceva.

| GangsterQuinn explică (pentru alexandru0sorin):

Wtf, ce îmi răspunzi? Mulțumesc de răspuns dar nu ai înțeles întrebarea. Ma refeream dacă și o fata ar dori un băiat doar pentru sex și nu pentru mai mult, deoarece recunosc ca nu am experienta și după cum se știe/spune, "cica" majoritatea fetelor, își doresc relații iar abia după ceva timp de relație își doresc sex. Cred ca mai rău m-am complicat cu întrebarea asta și nici nu mai știu exact ce vreau sa aflu laughing era doar o idee sa vad ce răspunsuri îmi dați.