Nu exista un termen, depinde cat de repede reusiti voi sa va construiti relatia, sa ajungeti in situatia de a face dragoste. Sunt cupluri care reusesc foarte repede, dupa 8-9 luni de relatie, sunt cupluri la care dureaza 1 ani si jumatate, nu exista reguli. Probabil intre timp te-ai maturizat, ai crescut, nu mai accepti ideea de a ajunge in patul unui barbat dupa doar 6 luni de relatie. Dar in rest, nu are nimeni dreptul sa te judece, poti sa il iubesti si dupa 8-9 luni de relatie si sa fii suficient de sigura incat sa ajungeti in pat, chiar daca pentru majoritatea cuplurilor pare un timp prea scurt.
Problema asta este complicata mult de gura lumii. Vezi, nu ar fi fost rau si daca s-ar fi intamplat la 2 saptamani, daca nu ar exista complicatiile astea, dar asa, nu stii daca e bine nici dupa 6, 10 luni sau 2 ani, si ajung fete bune sa fie considerate rele, si fete rele considerate sa fie bune, dupa socoteala fiecaruia din drum.
Tu ce astepti de la viata? Vezi sa nu fii dusa cu zaharelul, si sa te trezesti peste 20 de ani ca esti singura si visul tau a devenit intre timp o himera.
P.S. Ca sa intelegi mai bine ce am vrut sa zic: eu am facut cu o fata la 2 saptamani dupa ce ne-am cunoscut, si m-am casatorit cu ea, pentru mine nu a fost nicio problema, pentru ca am facut ceva ce consider firesc. Dar altii au atatea (pre)judecati, ca ma mir ca nu-i doare capul.
Ai vazut si mesajul pe care ti l-am trimis, cu marturia acelei persoane. Ce vina a avut ea, de a ajus sa fie parasita de toti si sa traiasca singura? A fost mai "curva" decat toate? Sau a fost ca oricare alta fata de varsta asta?
Poti incepe din prima zi, daca asta este marea ta problema. El te va intelege si te va ajuta.
Când vei fi pregătită, dar nu când simți plăcerea, ci când vei fi sigură pe tine că te-a așteptat destul și e cazul să treceți mai departe, atunci având și el o părere bună despre tine( nu că s-ar pune problema de altceva), însă te vei simți tu mai bine.
Nu exista un termen standard. Cred insa ca mai intai trebuie sa-l cunosti pe respectivul cat de cat. Vezi ce are in cap, ce-si doreste de la viata etc. Daca intervine sexul, apare dorinta...care te cam zapaceste si nu mai stai sa analizezi lucrurile. El trebuie sa te vada in primul rand ca pe-o prietena, fiindca altfel... relatia voastra n-o sa fie legata decat de pat. Si stii cum se spune: relatiile bazate pe sex, se destrama repede.
La varsta asta baietii au pretentii sa o faci cu ei in prima saptamana -maxim o luna.dar important e sa nu te oferi pe tava.Trebuie sa fi mai rece sa iti dovedeasca ca e bun pentru relatie -asa il cunosti mai bine. Vezi cata rabadare are.Si daca tine la tine nu te va presa, iar tu ca o fata buna dupa o perioada o sa il iei de camasa si o sa tragi perdeaua -restul e interzis Userilor TPU-.
Numai atunci cand consideri tu ca l-ai cunoscut destul de bine, nu ma refer doar la cum il cheama pe el si pe-ai lui este vorba de cum se comporta in societate, ce fel de prieteni are ai tot felul de alte nimicuri care trebuiesc serios luate in seama. Daca vrei o prietenie doar pentru sex este altceva
Depinde de mentalitatea băiatului.
De exemplu eu n-o să consider o fată curvă nici măcar dacă ne-am trage-o la 20 de minute după ce am cunoscut-o. E doar o tipă deschisă, matură, super mişto care ştie ce vrea.
Doar frustraţii judecă fetele. Şi ăsta e şi motivul pentru care n-o să aibă prea multe fete vreodată.
Depinde de relatie, de voi doi, de el.Cand incepi sa prinzi incredere in el si sa iti dai seama ca e sincer, ca ii pasa de tine si chiar isi doreste ceva serios.Mai exact dupa ce il cunosti mai bine.
O luna, doua, trei. Sunt cupluri care au facut-o din prima seara si inca sunt impreuna, e vorba de chimia aceea care te face sa ramai.
Nu stiu... depinde de unde-l iei. Daca e din facultate puteti sa va culcati si de la prima intalnire. Daca il iei de pe strada sau din club sau din alte locuri asteapta sa vezi daca are vreo boala cu transmitere sexuala. Sau nu stiu daca risti succes!
Puteti face dragoste chiar si din prima zi.Important e sa fiti fideli unul altuia.
Cred ca nu ar trebui sa te grabesti daca ii oferi,, totul'' din prima o sa se plictiseasca repede si o sa vrea altceva nou si v a cauta in alta parte.