Fiindcă așa s-au uitat femelele de 1 milion de ani. Aceasta a generat niște copii cu vitalitate deosebită.
Oare de ce toti loser-ii au impresia ca ar avea "frumusete interioara"?! Si mai exact ce ar fi aia, ai matele fosforescente, sau?!
Si băieții din ziua de azi sunt sfinți sau cum?
si cu siguranță dacă ești mediu te poate cauta cineva
Ai uitat să spui și de, frumusețea portofelului, să fie cât mai plin de bani.
Pentru că vor să o ducă bine, fără stres și servici să se trezească la 5 dimineața, să aibă șef la "chiar".
Generalizarea nu e ok.
Probabil tu ai atras femei de genul.
Si ar trebui sa-ti pui un semn de întrebare de ce atragi tu asemenea femei. orice acțiune are un efect.
si eu pot spune ca toți bărbații sunt violenți, ceea ce e clar greșit.
Înțelegi unde bat?
de o luam după tine, toate femeile stăteau la cratiță, si erau întreținute de bărbați.
adevărul e ca majoritatea se descurca singure, au un job decent si bărbatul probabil le mai ajuta la nevoie.
doamne ce generalizări.
si alea care fac cum fac, foarte bine.
prostul i care da nu care cere.
'' dar puține ''
ai întâlnit tu atâtea femei?
ma îndoiesc.
nu mai zic nimic
In general toți la prima vedere ne atrage exteriorul asta o putem spune toți, pentru că așa te și apropii la început îți place aspectul fizic apoi psihic. Dar în ziua de azi foarteulte fete fac totul pentru a ieși la o piscină, vacanță, să se vadă gros dintr-un x5-sau mai știu eu ce mașină performantă dar pe interior sunt goale iar noi că și bărbați le folosim, apoi tot ele se plâng dc au ajuns numite "materialiste"
Barbati doar asa pot avea accses la sex
ALex2oo7 întreabă:
SamsungElectronics întreabă:
iwannabeperfect întreabă: