anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ceva timp ma bate un gand si nu stiu ce sa fac :-#. Sa incepem cu inceputul, am cunoscut un baiat ( are 24 de ani ) si mi-a fost drag sa zic asa si am mai iesit de cateva ori si mi-a propus sa fim impreuna ( eu nu stiam ca el are sotie ) dar eu i-am spus ca ma mai gandesc, voiam sa stiu mai multe despre el. Cand l-am intrebat daca are pe cineva mi-a spus ca nu. Ce sa fac? sa continui cu el asa pe ascuns? sau cum sa-l refuz intr-un mod frumos? Help!

Răspuns Câştigător
| MisterRip a răspuns:

Stau si ma intreb laughing ce poti avea in minte? (fara suparare) e insurat sunt sigur ca tine-ti unul la altul, dar el are o familie. O avea 24, dar mai taie vreo 10 din ei, si atatia are in realitate. Refuzal traiesteti (cu cineva care nu e insurat), daca iti place ceva asta nu inseamna ca bun. Refuzul sa sune cam asa... Buna uite care e treaba voi fi cat se poate de detaliata cu tine, tu ai o sotie si nu mai putem continua asa, ne inseli pe una cu alta doar pentru ca tu nu stii ce vrei de la tine (24 de ani zici?rolling on the floor )asa, ramai cu ea si ne vedem fiecare de viata lui, fara romanticeli din TITANIC. Pa. Si gata... Nu uita sa zambesti happy

7 răspunsuri:
| Auslesse a răspuns:

Daca e insurat, lasa-l in pace!

| unarab40 a răspuns:

Daca va faceti arabi puteti sta impreuna si legal,

| neutrino a răspuns:

La 15 ani, la o ora tarzie, te-ai gandit tu sa te amuzi, punand intrebarea aceasta. Totusi, iti raspund. Esti la varsta la care trebuie sa te bucuri si sa fii mandra de relatiile pe care ti le faci. Esti frumoasa si prea tanara pentru a fi amanta cuiva, sau jucaria acestuia, ca sa nu vorbim si de moralitatea acestei relatii. Indiferent de varsta, o relatie ascunsa este o minciuna si nu poate aduce nimic, nici bun si nici frumos, decat sex si ...amintiri neplacute.

| h3r a răspuns:

Te-ai gândit să fii amantă. Dacă te-ai gândit cu siguranță o faci.
Să-l refuzi într-un mod serios? Pe bune, chiar așa? Vai de mama lui.

| Mihaela1964 a răspuns:

Sa te faci ca nu l-ai cunoscut vreodata- e plina lumea de baieti frumosi, destepti si onesti absolut singuri.Care-ar fi motivul pentru care sa iesi in oras pe pitite cu un barbat mincinos prin defintie-te-a mintit si pe tine si pe sotia lui...cred ca nici unul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este cel de care ne povesteai ca are servici si e la facultate? Eu zic sa stai in banca ta ca daca mi te prinde nevasta-sa te bate aia de nu mai iti trebuiesc barbati cata viata o sa mai ai tu

| Dyenutza159357 a răspuns:

Pai, dupa parerea mea spun sa incetezi. El avand o sotie nu e deloc bine ce faci. Plus ca ceva scartie aici avand in vedere ca a mai si spus ca nu are pe nimeni. Dupa parerea mea. eu zic sa vorbesti deschis cu el. Intreaba-l concret si spune-i si detaliile tale. Se va clarifica in curand. Succes.