anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara de ceva vreme m-am despartit de fostul prieten eu am 22 el are 31 am avut o relatie de 3 ani. din cauza alcoolului ne-am despartit, fiinda consuma in exces. cum pot sa il fac sa ma lase in pace?

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

De bautura nu se poate lasa. Pune-l sa aleaga intre tine si alcool, si daca are un moment de sinceritate, va alege alcoolul. Daca nu, inseamna ca inca te minte. Nu poti visa la un viitor langa asemenea om. Daca tu vei fi decisa in alegerea ta, el nu te va mai deranja.

10 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

Ce v-as bate pe voi..injurati politia ca nu face nimic dar niciodata nu apelati la ea....suna la politie in pnm

| Barbaraaa a răspuns:

Spune-i frumos si daca nu intelege, fi cat mai indiferenta! happy Succes

| madalinanicorici a răspuns (pentru Barbaraaa):

Cu frumosul am incercat. din contra a venit beat sub geam si a facut un scandal monstrusad mersi de sfat

| madalinanicorici a răspuns (pentru Barbaraaa):

Pe cale amiabila nu intelege. am fost amenintata cu cutitul sub geam. si la politie, si alte amenintari nu as vrea sa ajung

| Barbaraaa a răspuns (pentru madalinanicorici):

Imi pare rau ca ai dat de un asemenea om. Ce ai facut? te.a mai cautat?

Răspuns utilizator avertizat
| JayMeatSucks a răspuns:

Alcoolul e ca o boala, si in acest caz sunt de acord cu Barbaraaa, ii spui frumos, daca nu vrea, devii mai dura. Bafta happy

| jungle3000 a răspuns:

Bai frate. una la mana nu te adresezi la TPU. 2 ii zici lu tati ca de aia e tati. iar el mai departe crede-ma ca stie el ce masuri sa ia impotriva respectivului. ori varianta b : daca ai baieti voiosi in gasca... cagule si bataie de 4 5 ori pe sapt si apoi crede-ma ca se lasa si de alcool si de tinewinking _J.

| madalinanicorici a răspuns (pentru jungle3000):

Mersi de sfatul tau ironic! nu am de ce sa iti dau tie explicatii. dar iti spunsa stii ca tatal meu este decedat. mama e la munca in strainatate! mersiwinking

| Zenithf a răspuns (pentru madalinanicorici):

Ia si tu drumul pribegiei, odata ce ti-ai terminat studiile de pe aici, ce rost are sa mai stai? Si, avand in vedere ca persoanele "imbibate" merg pe 3 carari, poate sa se ia dupa tine, dar nu te poate ajunge. :p