Eu cunosc ceva, dar nu pot spune fiindca nu e frumos, si nu tine de mine. Si daca am fost informat, inseamna ca acele persoane au avut incredere de mi-au spus, si le-am garantat respectul si tacerea mea.
Dar cu mana pe inima spun ca n-am nici macar un amic pe acest site. Recunosc ca am incercat sa-mi atrag vreo 2-3 prieteni, o prietena chiar f. buna cu relatii in jurnalism aici, unde cunoaste multe vedete in Romania ( in prezent, studiaza in Anglia ) dar a vazut scandal si mi-a spus ca bine ''poate''.. Adica Not!
In rest, relatiile formate au fost intre timp. Si chiar de unde multe cupluri si iubiti, unde ar fi problema?
Pai nu vei putea decat in seara asta...ma vei cauta cu siguranta apoi cu salteaua
Ehee Flav sunt si eu curioasa sa vad un pic din viata intima a membrilor TPU...bineinteles cei care vor se ne dezvaluiasca... :-
Hai mai crisule ca suntem o familie...hai cu tupeu! eu stiu ca se petrec aici ''combinatii'' dar nu le stiu
Auran, din partea mai anti-anigma poate sa faca crize cat vrea el, tot ce isi doreste este sa fie el bagat in seama si se ia de enigma ptc se pare ca nu reuseste .
Hai mai albastrel, ai uitat ce a fost intre noi? Am crezut ca ma iubesti...si ca vom fii mereu impreuna: eu Jose Maria Monte Negro si Banato, iar tu Marimar Guadalupe Rosalinda Milagros Fernandez...ne-am iubit ca in filme, iar tu nu vrei sa recunosti.Sunt profund dezamagita
Hai mai nabii crisu...pai ne-ai dat planu peste capat...ai uitat ca am zis ca luam baiatu' care este disponibil pe site sa fim 3? acum ce facem ca a aflat toata lumea despre noi?
Legiuitoarea eu vorbesc serios!
Albastrel, ti-am zis ca sunt geloasa.Nu accept asa ceva! Tu eres mi mujer, entiendes?
Entiendo mi amorcito :*... da' mai merge si un baiat stiu ca nu ne face fata... dar macar sa incercam
stii tu ca sunt fata? mi-ai vazut sexu' si eu nu stiu?
Albastrel, si si...luam un baiat si il ungem cu burritos si tacos ...lick it off!
linarkfts întreabă: