Si tie iti pasa ca aia fac misto de tine? Cum ai zis si tu, ii doare undeva de prezenta voastra deci de ce le-ar pasa de tine ca incepi sa vorbesti cu fata respectiva? Iti place si punct. Nu conteaza ce zic cei din jur... poate ca si ea te place dar nu are curajul sa iti zica tot din acelasi motiv. Eu zic sa ii lasi pe cei care fac misto si sa incerci sa vorbesti cu ea sau sa o bagi in seama putin si vezi cum reactioneaza. Succes
Ba omule bun, zic sa o lasi in pace, esti a 10-a, cred. mai bine stai in banca ta, asa am facut si eu. Am vazut o tipa, asa draguta. am vorbit cu ea, imi petreceam timpul cu ea, pana am vazut-o cu un baiat de a 12-a, ala mare solit. ma duc la el si il salut, si apoi fac un pic de misto. era cat pe ce sa sara la bataie, bine ca mai erau ceva colegi prin preajma. Daca nu ai prieteni care sa-ti aiba spatele mai bine stai fain frumos in banca ta. Daca da, si cunosti lumea si stii ca-i disponibila ''baga-te'' pe ea, daca-ti place asa de mult. da dracu' lumea si parerea altora. daca fac misto baga si tu o replica: ''ce ma asta o fost o gluma?'' sau asa pe un ton mai impunator. Bafta cu fata!
ady998 întreabă:
MyMindRules întreabă: