Pana ieri 23.07 nu se poate considera ca inceperea menstruatiei ar fi in intarziere, deoarece se incadra in cele 33 de zile ale ciclului asa cum ai precizat ca acesta de regula are 30-33 de zile. In aceasta situatie testul de sarcina a fost efectuat probabil INUTIL fiindca rezultatul obtinut nu se poate considera ca fiind VALABIL/VALID sau CORECT deoarece a fost facut cu circa 7-8 zile inainte de data la care acuratetea testului este considerat ca fiind apropiat de 100%. In acest moment aceasta valoare a preciziei/acuratetii rezultatului obtinut oscileaza in intervalul de 60-80%. Ai aruncat cu totul INUTIL cei 20 de lei, dar daca totusi esti atat de nerabdatoare sa afli adevarul, ai fi putut sa mai pui inca 15-20 de lei si in orice laborator de analize medicale ti s-ar fi recoltat sange, s-ar fi facut testul beta-hCG si acum ai fi avut rezultatul EXACT, CERT SI PRECIS privind existenta sau lipsa hormonului de sarcina in organismul tau. Pentru a obtine un rezultat cu valoarea preciziei de 98-100%, cel mai devreme vei putea efectua testul de sarcina pe baza de urina incepand cu data de 30-31 Iulie. Precizia rezultatului oricarui test pe baza de urina efectuat inainte de data precizata va avea valoare maxima cuprinsa intre 90-95%. Multa sanatate!
Prea devreme. Testul poate fi facut in a opta zi de intarziere din prima urina de dimineata sau in a 11-a zi din urina de peste zi.
Nu poti avea atat de repede simptome de sarcina. Asa ca ele ori sunt sindrom premenstrual, ori o toxiinfectia alimentara cuplate cu imaginatia ta. Daca nu esti insarcinata, mergi la ginecolog pentru analize. Nu e normal sa tentezi o sarcina atata timp cat nu ai cicluri regulate, poti pune viata ta si a copilului in pericol.
Ciclul este considerat regulat de catre medici vine la 30-33 de zile nu depaseste perioada.
Sindrom premestrual nu, am un ciclu de 5zile. Eu nu stiu ce sunt acelea dureri inaintea menstruarie pentru ca la mine nu exista asa ceva. Am un ciclu foarte linistit. Mereu.
Insasi denumirea de "simptom PREMENSTRUAL" si nu "simptom PRECICLU" se refera la procesul de eliminare a sangelui menstrual prin asa numita MENSTRUATIE si nu prin CICLU asa cum folosesti in mod gresit si eronat cele 2 notiuni/denumiri care reprezinta lucruri complet diferite. Probabil ca doar astfel prin asemenea corectari repetate va veti obisnui sa folositi corect cele 2 cuvinte. Multa sanatate!
SongKangfan1 întreabă: