| Anonim541 a întrebat:

Bună seara, doresc sa va cer ajutorul. Soțul meu se supără puțin pe mine din motivul că: vrea să facem sex dar eu nu pot sa fac de față cu copilul 6 ani ( copilul jucanduse cu lumina aprinsa ). Un sfat cum sa procedez cu el sa nu se mai tot supere că nu vreau atunci când el, de fata cu copilul. Nu mai știu ce să îi spun sa mă înțeleagă. Din cauză că nu am vrut atunci de fata cu copilul îmi intoarce spatele și nu îmi vorbeste.. Știu că sună banal dar chiar va rog sa mă ajutați.
Un sfat va rog

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Asteptati sa adoarma copilul. E greu de inteles?
Eventual mergeti in baie sau alta camera.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sper că e pusă la mișto întrebarea și nu se întâmplă asta în realitate.

| Violleta2022 a răspuns:

Cati ani are sotul, daca-i incapabil sa judece la varsta asta, ca nu se poate face sex cu copilul in aceeasi camera?

| mihai69 a răspuns:

Nu sună deloc banal, ci mai degrabă ilegal.
Spune-i să-și bage mințile în cap!

| dullcat a răspuns:

Sper ca esti troll.....pentru ca niciun adult intreg la cap nu i-ar oferi propriului copil un film xxx live.

| VoidEternal a răspuns:

Wait, voia cu copilul in aceeași cameră?

| iulia0514 a răspuns:

Tanti nu te supăra da bărbatul tău are o problemă la mansarda! Cum sa vrea sa faceți sex în timp ce copilul vostru se joaca în aceeași camera? Și tare mi-e ca tu ești troll crying ca altfel știai și tu ca nu e ok ceea ce vrea al tău bărbat și-l lăsai naibii pana acum!

| AnaisAnais15 a răspuns:

Doamne! Nu faceti asta in fața copilului. Daca barbatul ăla te iubeste cu adevarat, va intelege lucuri asta! Lasati pe seara, cand doarme baiatul!