Să vorbim întîi despre chipul ei: ea are întocmai chipul, constituţia şi statura
ta, frumoasă cititoare, indiferent cine ai fi tu! Femeia mea… o vreau neagra, fierbinte şi transpirată, fiindcă găsesc în ea o sălbăticie care mi-e dragă. O vreau albă, rece şi indiferentă, căci o găsesc astfel aristocrată şi preţioasă. O
vreau galbenă, micuţă şi pasională, pentru că ea mă face să mă simt bărbat şi barbar. În orice fel aş dori-o însă, Femeia este anonima muză care-mi incită simţurile şi imaginaţia. Fără ca ea să existe, gândurile mele ar fi o
simplă bălmăjeală, lipsită de motivaţie şi departe de orice urmă de spirit. Femeia - pentru un bărbat, fireşte – este acea nevoie care face ca mintea să ne apară deodată scăpată de oricare alte nevoi. Dacă surprind o privire
interesată de mine în ochii unei frumoase necunoscute, imaginez în ea o dorinţă pe măsura dorinţei mele de-a fi dorit. Adesea mă las mistuit de un foc de paie, dar jur că nu există simţire mai adâncă decât această flacără care ne frige la suprafaţă, lăsându-ne reci cu vremea pe
dinăuntru…
Femeia este o comoara, de aceea trebuie ingropata! :X
Fara femei, n-am exista. Dar depinde si de femeie...
Primul gand? Depinde de barbat.
De data asta nu scapi... .
M-ai vedea pe mine ingropata ? Sau eu nu sunt o comoara?
Si, sunt curioasa care e primul tau gand. Aud?
Durere de cap
Femeia - Simbol al puritatii si al frumusetii ( depinde de femeie )
Era doar o gluma, draga.
Am multe ganduri, depinde de zi, de stare, etc.
Ma gandesc ca n-ar trebui sa raspund din moment ce nu asta ai intrebat la inceput
Atunci raspunde la ce te-am intrebat prima data .
Si sa stii ca ASTEPT.
Am raspuns mai sus
Depinde de barbat, situatie, stare si nevoi.
Nu, nu.
Ai zis ca nu raspunzi la a2a intrebare, deci la prima.
Astepttttttttttttttttttt.
Sau repet, nu sunt o comoara de fata ?
Nu ma ascund am o relatie stabila de 3 ani pana acum 3 ani am avut relatii scurte, sau doar sex nimic mai mult. Am avut si am alta mentalitate fata de multi alti barbati. Eu unul imi iubesc partenera fata de altii care au partenere si se uita la altele si vor sex. Acum depinde de om de caracter si de femeie. Am dreptate?
Nu-i nimic, specific acum.
Si trebuie sa raspunzi cu gandul la mine.
Nu-i nimic, ma cunosti acum si o sa-mi raspunzi in putin timp .
Deci, dupa acest scurt timp... sunt o comoara sau nu sunt ?
Deci, dupa acest scurt timp... sunt o comoara sau nu sunt ?
Mustache întreabă:
ApaMineralaAcidulata întreabă:
Anonima17191 întreabă: