Nu rupe legătura cu ea, poate merită să mai încercați o dată! Posibil să fie o bătălie între amintirile legate de fostul și o nouă încercare cu tine, lasă-i puțin timp dar în același timp fii prezent.
Prezent sunt sa spunem asa.Adica vorbim in fiecare zi.Ea ma tot intreaba ce fac? etc. Uneori mai scapa unele fraze care iti spun unele lucruri.Nu stiu ce sa cred.O fi o batalie, ca cu acel baiat a fost 7 luni si na s-au intamplat multe intre ei. Poate a fost marcata(presupun eu). Mersi totusi de raspuns
Pai, din cate ai scris tu e logic. Din punctul meu de vedere, pentru ea ai fost doar un "clawn" care o facea sa uite de fostul ei, iar cand a dorit altceva te-a lasat. Mai pe scurt, probabil ai fost o "scuza" pentru suferinta ei. Cu mesajul acela, cu comportamentul fata de cadouri, probabil cauta scuze pentru a inventa o cearta, sau a prinde curaj in a pune punct.
p.s. fetele adora cadourile, mai ales ciocolata :3 (dar ai grija sa nu fie prea scump, ca ai s-o faci sa se simta prost)
PAREREA MEA :3
Pai, din cae ai scris ceva gen am patit si eu, pe viitor nu mai pune suflet chiar daca se va intoarce nu va mai fi la fel. cum a spus si LayalaSerizawa19. pentru ea ai fost doar un Clawn ..si o simpla scuza sa nu fie sigura pana va reveni acel baiat inapoi in viata ei. am patit-o si eu si am sa o patesc in continuare Keep Calm. Eu nu cred ca ar fi potrivit sa mai vorbesti cu ea ( cel putin daca se comporta rece cu tine toate astea nu merita efortul ) Sa uiti de ea ( daca vrei sa nu mai suferi )... Atat am avut de spus
Aici e problema.Ca tot ea ma intreaba ce fac? Cum ma simt? etc.M-a intrebat vineri seara daca vreau sa o mai vad? Eu i-am raspuns asa secoate.Scapa unele fraze pe care nu multi le-ar spune.Bine pot spune ca e si greseala mea, normal am lasat-o sa afle prea multe despre mine si a disparut acel ''mister''.
Mutubal întreabă: