| ShadonyX a întrebat:

Buna seara dragi useri, mi-am facut si eu cont deoarece am nevoie de putin ajutor.
Acuma 3 saptamani o fata a inceput sa vorbeasca cu mine.Ea spunea ca ii place de mine si chesti dinalea.Am inceput sa vorbim.La inceput eu eram putin mai indiferent ca nu mai aveam chef sa pun suflet si tot eu sa ajung sa sufar ca prostu laughing
Totu bine si frumos, pana deodata intr-o zi merg la ea la clasa si vorbesc cu ea si la final m-a sarutat.Atunci parca un fitil ca izbugnit in mine.Am inceput sa fim apropiati destul de munt incat mi-a spus unele lucruri intime.Pot spune ca avea incredere pana la ziua de ieri.O petrec la autobuz totu bine si frumos sa zicem dar parca parea putin diferita(diferita era de cateva zile dar nu imi parea chiar asa ciudat).Si dupa amiaza m-a intreaba cateva intrebari si dupa o vreme imi spune ca ea nu se poate comporta normal cu mine cum se comporta cu fosti.Imi spune ca mai bine ramanem prieteni si daca isi revine la normal atunci poate continuam. Fata a avut ceva probleme pe care nu le pot spune aici.Si cand aud asta parca mi-a picat tot ceru in cap.Eu incepeam sa o plac tot mai mult deoarece era o fata diferita care avea niste calitati pe care eu le cautam.Deci acestea sunt intrebarile mele:
1. Oare chiar m-a placut sau a fost un joc de a ei?
2.Am fost folosit ca sa-l uite pe fostul?
3.Si de unde pana unde faza ca nu se poarte comporta normal cu mine?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate aceste intrebari ar trebui sa i le adresezi ei. Si stii de ce? Pentru ca niciunul de aici nu stie, nu poate ghici ce se afla in sufletul si mintea ei.
Nu are rost sa te amagesc, pentru ca nu detin adevarul. Nu pot sa-ti spun ce vrei sa auzi, pentru ca e posibil sa te ranesc.
Fa-ti curaj, esti si tu implicat in povestea asta si intreab-o! E cea mai ok solutie.
happy

5 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Nu-ți mai bate capul, chiar dacă te-ar fi plăcut, i-a trecut repede.

| xCatastrophe a răspuns:

1. Te place.
2. Daca te folosea nu ti-ar mai fi spus chestiile intime si probabil te alsa balta de multa vreme.
3. Are retineri din cauza fostei relatii. Cine stie prince calvar a trecut.

Nu o subestima.

| ShadonyX explică (pentru xCatastrophe):

De subestimat nu o fac, ca am vorbit acuma cu ea si mi-a confirmat ca inca ma place dar are ceva retineri.Trebe sa mai treaca un timp ca sa fie sigura pe ea.

| Dima_Alexandru_1994 a răspuns:

Man intrebarile astea punele ei iauo frumos deoparte si vb intre 4 ochi si lamuriti aceste lucruri si daca se adevereste ca s-a folosit de tine bagati pl in tot si mergi mai departe fete mai sunt

| dorin1995 a răspuns:

1 da... 2 da... si 3 e dusa cu capul baiatule in ziua de azi RRAR! si pun accent pe acest cuvant si la-s ingrosa dar nu pot. rar cand mai gasesti o fata de casa