Nu trebuie sa o vrajesti ci sa fii tu! Nu te ajuta sa o vrajesti si apoi sa fii altcineva fiindca va observa imediat diferenta! Fii tu!; vorbeste-i frumos, comporta-te OK, surprinde-o intr-un mod placut si mai ales, daca deja vorbiti - cred ca te vede altfel. Magia este in aer; trebuie sa o simtiti la momentul potrivit! Mai ai rabdare cu tine si cu ea! Aici e chestie de fiecare; de felul cum percepem lucrurile si de timpul tuturor lucrurilor! La inceput nu am placut un tip, apoi cineva mi-a spus ceva dragut despre el si tocmai acel lucru m-a determinat sa vreau sa-l cunosc mai bine. Dupa un timp am realizat ca il placusem de la inceput, doar ca ii vedeam doar defectele si mai putin calitatile. Acum suntem cei mai buni prieteni si iubiti! El ma placuse mult, chiar cand eu il vazusem un dur si o fiinta rece! "Masca" purtata avea o explicatie logica, dar eu nu eram dispusa sa o accept! Marele Sergiu Nicolaescu spune intr-un film: "Nu stiu daca era frumoasa... insa ochii o infrumusetau!", deci totul depinde de noi, de ceea ce: gandim, simtim, acceptam sau respingem; vraja e deja in aer - las-o sa va patrunda! Mult noroc!
Colegi de clasa, prieteni foarte buni?
Cauta friendzone pe google.
Personal, nu cunosc vreun caz fericit.
Mult noroc.
KatiMe27 întreabă: