Sunt cazuri, in care menstruatia vine peste sarcina( din cate am inteles, daca este asa vine doar cateva picaturi, nu cum ar fi normal)
Normal, daca ti-a venit menstruatia, nu ar trebui sa- ti faci griji! deci continua-ti viata ca si pana acum si lasa grijile! succes
Sunt cazuri unde menstruatia vine peste sarcina dar calitatea si cantitatea lasa de dorit iar daca menstruatia vine la timpul ei, te tine normal atunci nu esti insarcinata
Vai si daca era protejat crezi ca erai protejata suta la suta?)
Fiecare contact este un risc pe care ti l asumi ok? Deci data viitoare sa numai fii atit de sigura ca daca te protejezi inseamna ca nu ti se poate intampla nimic,
Si da si nu, teoretic este posibil, insa in cazuri extra rare. In mod normal daca menstruatia a venit la timp e ok, dar pe viitor nu face sa te joci de-a mami
Nu, nu are cum!
Este insa vorba in primul trimestru de sarcina de o sangerare la 30% dintre femeile insarcinate, dar se deosebeste de menstruatie prin consistenta, durata, etc.
Exista riscul si stii de ce? Pentru ca eu cand aveam 2 luni de sarcina, inca imi venea ciclul...asa ca nu e sigur.
beausingurlamasamea întreabă: